Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 100 m² bez realitkyFuchsova, Brno - Trnitá, Jihomoravský kraj

Fuchsova, Brno - Trnitá, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž • Balkón 20 m² • Sklep 8 m²
Měsíční nájemné33 850 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Poplatky za energie25 000 Kč
+ Vratná kauce70 000 Kč


Úžasná nabídka luxusního bytu 3+kk v srdci města v novém rezidenčním projektu "Palác Trnitá" s přímým sousedstvím Galerie Vaňkovka. Byt je nadstandardně vybaven a nachází se jen pár kroků od autobusového a vlakového nádraží, s rychlým přístupem ke všem dálnicím.

Dokončení interiéru je pouze pár dní daleko, což znamená, že budete mezi prvními, kteří si mohou užívat výhod moderního bydlení v tomto exkluzivním komplexu. Orientace jednotky nabízí klidný vnitroblok pouze pro rezidenty a zároveň impozantní výhled na dominanty města Brna.

Celý byt je zařízen s maximální péčí a vkusem, včetně vestavných šatních skříní, koupelny s vanou a vybavení značek Villeroy&Boch, kuchyně od Schüller s vestavnými spotřebiči Elektrolux, a dalšími designovými kousky od postele až po jídelní stůl.

K dispozici je také optický internet, recepce a ostraha 24/7 pro vaše bezpečí. Budova bude brzy hostit pekařství, stomatologickou kliniku a další služby, které zvyšují komfort bydlení.

V rámci pronájmu získáte i vlastní sklep a parkovací místo v podzemních garážích, je možné si pronajmout k bytu. Kauce ve výši 60 000 Kč a záloha na služby 5500 Kč. Internet a parkování nejsou zahrnuty v ceně nájmu.

Tato nabídka je přímo od majitele, což znamená bezproblémový proces při zajištění vašeho nového domova. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost! Při rychlém jednání možná sleva. Navíc byt disponuje klimatizací pro vaše maximální pohodlí.

"Amazing offer of a luxury 3+kk apartment in the heart of the city in the new residential project 'Palác Trnitá', directly neighboring the Galerie Vaňkovka. The apartment is exceptionally equipped and located just a few steps from the bus and train station, with quick access to all highways.

The completion of the interior is only a few days away, meaning you will be among the first to enjoy the benefits of modern living in this exclusive complex. The unit's orientation offers a peaceful inner block exclusively for residents and an impressive view of the landmarks of Brno city.

The entire apartment is furnished with the utmost care and taste, including built-in wardrobes, a bathroom with a bathtub and Villeroy&Boch fittings, a Schüller kitchen with built-in Electrolux appliances, and other designer pieces from the bed to the dining table.

There is also optical internet, a reception, and 24/7 security for your safety. The building will soon host a bakery, a dental clinic, and other services that enhance living comfort.

The rental includes a private cellar and a parking space in the underground garage, which can be rented with the apartment. A deposit of 60,000 CZK and a service charge of 5,500 CZK. Internet and parking are not included in the rent.

This offer is directly from the owner, meaning a hassle-free process in securing your new home. Don't miss this unique opportunity! A quick negotiation might lead to a discount. Moreover, the apartment is equipped with air conditioning for your maximum comfort."

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu820364
Dispozice3+kk
Dostupné od11. 1. 2024
Podlaží7
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha100
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Balkón 20 m²
Sklep 8 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDOpuštěná
🚶 192 m (2 min)
PoštaBrno 2
🚶 671 m (8 min)
ObchodRašner
🚶 244 m (3 min)
BankaOberbank
🚶 207 m (2 min)
RestauraceTripoli restaurant
🚶 270 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚶 188 m (2 min)
ŠkolaStřední škola Brno, Charbulova, areál Trnitá
🚶 116 m (1 min)
Mateřská školaMateřská škola Mlýnská 27
🚘 1 668 m (4 min)
SportovištěBodyBody
🚶 717 m (9 min)
Hřiště
🚶 713 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.