Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 264 m² bez realitkyJevany - Jevany, Středočeský kraj

Jevany - Jevany, Středočeský krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Garáž • Sklep 53 m² • Terasa 30,5 m²
Cena28 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 122 564 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej luxusního domu v atraktivní lokalitě!

Máte sen o vlastním domě? Máme pro vás jedinečnou nabídku! Nabízíme k prodeji prostorný a moderní dům s dispozicí 5+kk v nízkoenergetické novostavbě. Tento dům je ideální pro náročné klienty, kteří ocení kvalitní provedení a nadstandardní vybavení.

Dům se nachází na rozlehlém pozemku o celkové ploše 1811 m2, který poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci a zahradní aktivity. Celková plocha domu činí 264 m2, což zaručuje dostatek prostoru pro celou rodinu. Nemusíte se bát nedostatku úložného prostoru, protože k domu patří také sklep o ploše 53 m2.

Vstupním prvkem domu je prostorná terasa o rozloze 30,5 m2, která vám nabídne příjemné posezení s výhledem do zahrady. Můžete si zde vychutnat svou oblíbenou kávu nebo grilování s rodinou a přáteli. K dispozici je také garáž, která zajistí bezpečné parkování vašeho vozidla.

Dům je zařízen částečně, což vám umožní přizpůsobit si interiér dle svých představ. Kvalitní materiály a moderní design dotvářejí jedinečnou atmosféru tohoto domu. Prostorné místnosti a velká okna zaručují dostatek přirozeného osvětlení a vytvářejí tak příjemné a světlé prostředí.

Dům se nachází v klidné lokalitě, která nabízí veškerou občanskou vybavenost v dosahu. V blízkosti se nachází školy, školky, obchody a veřejná doprava. Vzhledem k nízkoenergetickému charakteru budovy jsou také náklady na provoz domu velmi příznivé.

Pokud hledáte svůj vysněný dům, neváhejte a kontaktujte nás prostřednictvím zpráv. Rádi vám poskytneme další informace a domluvíme si prohlídku. Tato nemovitost je připravena splnit vaše nejvyšší očekávání a stát se vaším novým domovem!

Sale of a luxury house in an attractive location!

Do you dream of owning your own house? We have a unique offer for you! We offer for sale a spacious and modern house with a layout of 5+kk in a low-energy new building. This house is ideal for demanding clients who appreciate quality execution and high-standard equipment.

The house is located on a large plot with a total area of 1811 m2, which provides plenty of space for relaxation and garden activities. The total area of the house is 264 m2, which guarantees enough space for the whole family. You don't have to worry about a lack of storage space, as the house also includes a cellar with an area of 53 m2.

The entrance element of the house is a spacious terrace with an area of 30.5 m2, which offers you a pleasant sitting area with a view of the garden. You can enjoy your favorite coffee or barbecue with your family and friends here. There is also a garage available, which ensures safe parking for your vehicle.

The house is partially furnished, which allows you to customize the interior according to your preferences. Quality materials and modern design create a unique atmosphere of this house. Spacious rooms and large windows guarantee plenty of natural light and create a pleasant and bright environment.

The house is located in a quiet area that offers all civic amenities within reach. There are schools, kindergartens, shops, and public transport nearby. Due to the low-energy nature of the building, the operating costs of the house are also very favorable.

If you are looking for your dream house, do not hesitate to contact us via messages. We will gladly provide you with more information and arrange a viewing. This property is ready to fulfill your highest expectations and become your new home!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu820614
Dispozice5+kk
Dostupné od13. 1. 2024
StavNovostavba
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha264
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 810
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 30,5 m²
Garáž
Sklep 53 m²
MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDJevany, Černokostelecká
🚶 340 m (4 min)
PoštaJevany
🚶 686 m (8 min)
ObchodEnapo
🚶 607 m (7 min)
RestauracePizzerie Jevany
🚶 603 m (7 min)
LékárnaLékárna Kateřinská
🚘 7 533 m (10 min)
ŠkolaZŠ Vyžlovka
🚘 3 777 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Struhařov
🚘 6 561 m (9 min)
Sportoviště
🚘 4 738 m (6 min)
Hřiště
🚘 4 416 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.