Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1354 m² bez realitkyPyšely - Kovářovice, Středočeský kraj

Pyšely - Kovářovice, Středočeský kraj
Cena5 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 325 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej zajímavého, jihozápadně orientovaného slunného pozemku, určeného k výstavbě s nádherným výhledem do okolní krajiny celkové výměry 1354 m2 a vlastního podílu na příjezdové cestě celkové výměry 367 m2, celkem tedy 1721 m2. Na pozemku se nachází vrtaná studna a přípojka elektro. Pozemek je svým umístěním velmi vhodný pro zájemce, který hledá výhled do přírodního parku, soukromí a bezpečí. Dle platného ÚP činí max. zastavěnost pozemku 20% z celkové plochy, max. podlažnost 2 nadzemní podlaží včetně podkroví a 1 podzemní podlaží. Dopravní dostupnost dálnice D1 směr Praha 16 min., vlak Senohraby/ Praha hl. n. 45 min. Území Kovářovice je částí města Pyšely, které se nacházejí ve Středočeském kraji v okrese Benešov, odkud je velmi dobrá dostupnost do Prahy, která je vzdálena 35 km od Vašeho nového domova. Město Pyšely disponuje občanskou vybaveností, nachází se zde mateřská i základní škola a na náměstí můžete nalézt obchod s potravinami či vyhlášenou restauraci Sokolovna. Jako sportovní vyžití se pro milovníky cyklistiky v okolí Sázavy nachází několik cyklotras, dále přímo v městě najdete golfový areál Loreta. Pro více informací mne kontaktujte.

Sale of an interesting, southwest-oriented sunny plot of land, intended for construction, with a beautiful view of the surrounding countryside, with a total area of ​​1354 m2 and a share in the access road with a total area of ​​367 m2, totaling 1721 m2. The plot has a drilled well and an electricity connection. The location of the land is very suitable for anyone looking for a view of a natural park, privacy, and security. According to the current zoning plan, the maximum building coverage of the land is 20% of the total area, with a maximum of 2 above-ground floors including an attic and 1 underground floor. The highway D1 towards Prague is accessible in 16 minutes, and the Senohraby/Prague hl.n. train station is accessible in 45 minutes. Kovářovice is a part of the town of Pyšely, located in the Benešov district of the Central Bohemian Region, from where there is very good access to Prague, which is 35 km away from your new home. The town of Pyšely has civic amenities, including a kindergarten and primary school, and on the square, you can find a grocery store and the renowned Sokolovna restaurant. For sports enthusiasts, there are several cycling trails in the vicinity of the Sázava River, and in the town itself, you can find the Loreta golf course. For more information, please contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu820927
Plocha pozemku1 354
Typ pozemkuStavební
Dostupné od15. 1. 2024
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 4 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPyšely, Zaječice
🚘 1 949 m (4 min)
PoštaPyšely
🚘 4 442 m (8 min)
Obchod
🚘 5 883 m (8 min)
RestauraceNa Hřišti
🚘 5 266 m (9 min)
LékárnaLékárna Velké Popovice
🚘 4 407 m (9 min)
ŠkolaStřední škola řemesel Kunice
🚘 3 423 m (8 min)
Mateřská škola
🚘 6 315 m (10 min)
SportovištěSportcentrum Zámek Berchtold
🚘 4 311 m (8 min)
Hřiště
🚘 2 372 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.