Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 66 m² bez realitkyBořivojova, Praha - Žižkov

Bořivojova, Praha - ŽižkovMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Cena9 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 40 671 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej zrekonstruovaného bytu 2+1 o ploše 66m2 ve 2. patře cihlového secesního domu z roku 1898, v domě je výtah. Celkem je v domě 26 jednotek, aktuálně proběhla rekonstrukce střechy a výměna oken – dřevěná Euro okna.

Byt se nachází 10 min chůze od Hlavního nádraží a 5 minut do Riegrových sadů.

V blízkosti je zastávka autobusu U prdlavky, v blízkosti také tramvajová zastávka Viktoria Žižkov či Lipanská, metro Jiřího z Poděbrad 12 minut chůze; supermarkety Lidl, Albert.

Z oken obývacího pokoje a ložnice je výhled do zeleného a klidného vnitrobloku, okna ložnic jsou situována na SZ. Byt prodělal v roce 2019 a 2020 stavební úpravy. Zrušeno připojení bytu k plynu a vytápění je zajišťováno elektro-kotlem a ohřev teplé vody bojlerem Ariston – místěno v kuchyni v technické skříni. Byt má podhledy a bodového osvětlení, zbylé osvětlení je značky Phillips. Nová kuchyňská linka s vestavěnou lednicí, indukční varná deska Bosch, horkovzdušná elektrická trouba, digestoř a myčka. V bytě jsou dubové parketové podlahy bez prahů. V koupelně italská keramická dlažba, ta je rovněž použita i jako obklad koupelny a kuchyně, součástí je i pračka a sušička Gorenje. Dveře v bytě jsou dřevěné, osazené obložkovými zárubněmi a designovým kováním.

Při vstupu do bytu vcházíte do chodby, následuje obývací pokoj s jídelním koutem a knihovny na míru, chodbou procházíme skrze kuchyň, následuje menší chodba-pracovna, koupelna a ložnice. Aktuálně část roku byt slouží jako Airbnb.

Byt se prodává zařízený dle dohody. Realitní kanceláře prosím nekontaktovat. Cena i vybavení bytu k jednání.

Renovated apartment 2+1 with an area of 66m2 on the 2nd floor of a brick Art Nouveau house from 1898, the house has an elevator. In total there are 26 units in the house, the roof has been reconstructed and the windows have been replaced - wooden Euro windows.

The apartment is located 10 min walk from the main train station and 5 minutes to Riegrovy Sady.

Nearby is the bus stop U prdlavky, also the tram stop Viktoria Žižkov or Lipanská, metro Jiřího z Poděbrad 12 minutes walk; supermarkets Lidl, Albert.

The windows of the living room and bedroom have view of the green and quiet courtyard, situated to the NW. The apartment has undergone modifications in 2019 and 2020. The gas connection has been removed and heating is provided by an electric boiler and hot water heating by an Ariston boiler - located in the kitchen. New kitchen with built-in fridge, Bosch induction hob, hot air electric oven, extractor hood and dishwasher. The apartment has oak parquet floors without thresholds. The bathroom has Italian ceramic tiles, which are also used as a tiling in the bathroom and kitchen, also included is a washing machine and dryer Gorenje. The doors in the apartment are wooden, fitted with panelled frames and designer fittings.

On entering the apartment you enter the hallway, followed by the living room with dining area and bespoke bookcases, passing through the kitchen, followed by a smaller hallway-workroom, bathroom and bedroom. Currently part of the year the apartment is used as an Airbnb.

The apartment is sold furnished by agreement. Please do not contact real estate agents. Price and furnishing of the apartment to be negotiated.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu821492
Dispozice2+1
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha66
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPark Rajská zahrada
🚶 351 m (4 min)
Pošta
🚶 377 m (5 min)
ObchodLidl
🚶 283 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 404 m (5 min)
RestauraceU Fíčků
🚶 194 m (2 min)
LékárnaNemocnice na Žižkově
🚶 333 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta
🚶 177 m (2 min)
Mateřská školaVeverka
🚶 285 m (3 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 537 m (6 min)
Hřiště
🚶 473 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.