Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 105 m² bez realitkyJažlovická, Praha - Chodov

Jažlovická, Praha - ChodovMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep 3 m²
Cena9 299 000 Kč

Tato nemovitost již od 39 437 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím Vám byt v OV, který prošel kompletní rekonstrukcí. Byt se nachází v oblíbené lokalitě na Praze 4 - Chodov, v ulici Jažlovická, hned u zastávky metra Háje a přírodního parků Hostivař-Záběhlice a Botič-Milíčov.

Světlý byt o dispozici 4+kk a velikosti 105 m2 se nachází v 2.NP zrekonstruovaného panelového domu s výtahem. Jedna strana bytu je situována na východ (2.NP), druhá pak na západ (1.NP). K bytu náleží sklep ve velkosti 3 m2.

Byt právě prošel kompletní rekonstrukcí, která zahrnuje nové designové podlahy, novou dlažbu a obklady, nové rozvody elektřiny, vody, odpadu a další.

V jednotce se nachází velký obývací pokoj o velikosti 27 m2 propojený s kuchyňským koutem, vybaveným novou linkou se značkovými spotřebiči v ceně. V bytě naleznete tři samostatné pokoje, které je možné využit jako ložnici (20 m2), dětský pokoj (15 m2) nebo pracovnu (13 m2). V bytě rovněž naleznete moderní koupelnu (10 m2) se sprchovým koutem a samostatné WC. Rozšířená chodba a technická místnost nabízí dostatečné řešení úložného prostoru.

Byt je vytápěn centrálním dálkovým topením.

Kompletní měsíční poplatky do SVJ vč. fondu oprav činí 6.027,- Kč.

Pro více informací a domluvení osobní prohlídky mě neváhejte kdykoliv kontaktovat na tel. čísle: 735 572 232.

I am offering an apartment, which has undergone a complete reconstruction. The apartment is located in a popular location in Prague 4 - Chodov, in Jažlovická street, right next to the Háje metro stop and the Hostivař-Záběhlice and Botič-Milíčov nature parks.

Bright apartment available 4+kk and size 105 m2 is located on the 2nd floor of a renovated panel building with an elevator. One side of the apartment is located to the east (2nd floor), the other to the west (1st floor). The apartment has a cellar with a size of 3 m2.

The apartment has just undergone a complete renovation, which includes new designer floors, new paving and tiling, new electricity, water, waste and more.

The unit has a large living room with a size of 27 m2 connected to the kitchen corner, equipped with a new line with branded appliances included in the price. In the apartment you will find three separate rooms that can be used as a bedroom (20 m2), a children's room (15 m2) or a study (13 m2). In the apartment you will also find a modern bathroom (10 m2) with a shower and a separate toilet. The extended corridor and technical room offer a storage space solution.

The apartment is heated by central district heating.

The photos of the apartment are illustrative, but the final appearance of the reconstruction corresponds to the standards in the photos.

Complete monthly fees to SVJ incl. the repair fund amounts to CZK 6,027.

For more information and to arrange a personal visit, do not hesitate to contact me at any time on my phone number: 735 572 232.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu821564
Dispozice4+kk
Dostupné od19. 1. 2024
Podlaží2
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední
RizikaPrověřit »
Užitná plocha105
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 3 m²
MHD 5 minut pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDMetodějova
🚶 388 m (5 min)
PoštaPraha 419
🚘 1 702 m (5 min)
ObchodPENNY
🚶 401 m (5 min)
BankaČSOB
🚶 741 m (9 min)
RestauraceRestaurace Pražanka
🚶 81 m (1 min)
LékárnaMagistra Lékárna Opatov
🚶 434 m (5 min)
ŠkolaEduso
🚶 268 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 507 m (6 min)
SportovištěFitness Galaxie
🚶 786 m (9 min)
Hřiště
🚶 149 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.