Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyU Hráze, Praha - Strašnice

U Hráze, Praha - StrašniceMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Sklep 2 m²
Cena6 549 000 KčUšetříte 350 000 Kč6 899 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 774 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím Vám byt v OV, orientovaný do klidného vnitrobloku, který právě prošel kompletní rekonstrukcí. Byt se nachází v oblíbené lokalitě na Praze 10- Strašnice v ulici V Olšinách , hned u zastávky metra Strašnická a autobusové zastávky Průběžná. Hned vedle budovy se nachází také park Pod Rapidem.

Světlý byt o dispozici 2+kk a velikosti 50 m2 se nachází v 2.NP udržovaného cihlového domu. Byt je orientován na jih. K bytu náleží sklep o velikosti 2 m2.

Byt právě prošel kompletní rekonstrukcí, která zahrnuje nové designové podlahy, novou dlažbu a obklady, nové rozvody elektřiny, vody, odpadu a další.

V jednotce se nachází obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem vybaveným novou linkou a prvotřídními spotřebiči značky Gorenje, jež jsou kryty prodlouženou pětiletou zárukou, v ceně. V bytě naleznete samostatný pokoj, který je možné využít jako ložnici. V bytě rovněž naleznete moderní koupelnu se sprchovým koutem a samostatné WC. Rozšířena chodba a technická místnost nabízí dostatečné řešení úložného prostoru.

Vytápění bytu zajišťuje nové elektrické podlahové topení fungující na bázi uhlíkových folií s WiFi termostaty a možností ovládat teplotou na dálku přes mobilní telefon.

Fotografie bytu jsou ilustrativní, avšak výsledná podoba rekonstrukce odpovídá standardům na fotografiích.

Pro více informací a domluvení osobní prohlídky mě neváhejte kdykoliv kontaktovat.

I am offering a completely renovated apartment located in Prague 10 - Strašnice in V Olšinách street, right next to the Strašnická metro stop and the Průběžná bus stop. The Pod Rapidem park is also located right next to the building.

A bright apartment with 2+kk and a size of 47 m2 is located on the 2nd floor of a well-maintained brick house. The apartment is oriented to the south in a quiet courtyard. The apartment has a cellar with a size of 2 m2.

The apartment has just undergone a complete renovation, which includes new designer floors, new paving and tiling, new distribution of electricity, water, waste and more.

The unit has a living room connected to a kitchenette equipped with a new range of branded appliances included in the price. In the apartment you will find a separate room that can be used as a bedroom. In the apartment you will also find a modern bathroom with a shower and a separate toilet. The extended corridor and utility room offer sufficient storage space.

The apartment is heated by a new electric floor heating based on carbon foils with WiFi thermostats and the ability to control the temperature remotely via mobile phone.

The photos of the apartment are illustrative, but the final appearance of the reconstruction will correspond to the standards in the photos.

For more information and to arrange a personal visit, do not hesitate to contact me at any time.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu821567
Dispozice2+kk
Dostupné od19. 1. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
RizikaPrověřit »
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 2 m²
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPrůběžná
🚶 77 m (1 min)
PoštaPraha 105
🚶 677 m (8 min)
ObchodMaso Jakub
🚶 111 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 561 m (7 min)
RestauraceStrašnická mincovna
🚶 33 m (0 min)
LékárnaBenu
🚶 152 m (2 min)
Škola
🚶 537 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Omská
🚶 623 m (7 min)
SportovištěGutovka
🚶 526 m (6 min)
Hřiště
🚶 267 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.