Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyValouškova, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj

Valouškova, Brno - Bystrc, Jihomoravský krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Balkón 4 m²
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za energie5 500 Kč
+ Vratná kauce12 500 Kč


Pronajmu prostorný a moderně zařízený byt 2+1 v panelové budově v klidné lokalitě blízko Brněnské přehrady. Tato nemovitost se nachází ve velmi dobrém stavu a je kompletně vybavena, po rekonstrukci.

Byt se nachází ve čtvrtém patře čtyřpatrového domu a má celkovou plochu 62 metrů čtverečních. Dispozice sestává z obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, koupelny a samostatného WC.

V bytě je k dispozici veškeré potřebné vybavení, které zahrnuje nábytkovou sadu, kuchyňskou linku se spotřebiči, postel, skříně, stůl a židle.

Kromě toho je k bytu přiřazen balkón o ploše 4 metrů čtverečních, který nabízí příjemné posezení. Parkování je bezproblémové před domem (nejsou zde modré zóny). Nejbližší zastávka je Přístavní a Rakovecká.

Nemovitost je vhodná pro jednotlivce nebo pár, která ocení klidnou lokalitu s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti.

Pokud hledáte pohodlný a moderní byt v atraktivní lokalitě, neváhejte se ozvat a domluvte si prohlídku této nemovitosti.

We are renting a spacious and modernly furnished 2+1 apartment in a panel building in a quiet location near the Brno Reservoir. This property is in very good condition and is fully equipped, after reconstruction.

The apartment is located on the fourth floor of a four-story building and has a total area of 62 square meters. The layout consists of a living room, a bedroom, a kitchen, a bathroom and a separate toilet.

All the necessary equipment is available in the apartment, which includes a furniture set, a kitchen unit with appliances, a bed, wardrobes, a table and chairs.

In addition, the apartment has a balcony with an area of 4 square meters, which offers a pleasant place to sit. Parking is easy in front of the house (there are no blue zones). The nearest stop is Přístavní and Rakovecká.

The property is suitable for an individual or a couple who appreciate a quiet location with good access to all amenities.

If you are looking for a comfortable and modern apartment in an attractive location, do not hesitate to contact us and arrange a viewing of this property.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu821573
Dispozice2+1
Dostupné od1. 2. 2024
Podlaží4
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Balkón 4 m²
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDPřístaviště
🚶 279 m (3 min)
PoštaBrno 9
🚶 645 m (8 min)
ObchodPenny Market
🚶 242 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 693 m (8 min)
RestauraceRestaurace Jednička
🚶 580 m (7 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 325 m (3 min)
Škola
🚶 515 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Zvídálek
🚘 1 499 m (4 min)
SportovištěFitness U Kostela
🚶 532 m (6 min)
Hřiště
🚶 159 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.