Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 38 m² bez realitkyGerasimovova, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský kraj

Gerasimovova, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné4 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Pronajmu útulný byt 1+1 v panelové budově. Nemovitost se nachází na prvním patře čtyřpodlažní budovy a má celkovou plochu 38 metrů čtverečních. Byt je ve velmi dobrém stavu a nabízí částečnou vybavenost.

Tento byt je ideální pro jednotlivce nebo pár, kteří hledají kompaktní a útulné bydlení. Dispozice bytu je 1+1, což znamená, že se skládá z jedné obývací místnosti a kuchyně, koupelny a toalety. Byt je prostorný a dobře osvětlený díky velkým oknům.

U bytu je k dispozici prostorné parkoviště na ulici, což je skvělá výhoda pro majitele automobilu. Navíc, v okolí je dostatek parkovacích míst pro hosty.

Budova, ve které se byt nachází, nemá výtah, ale první patro je snadno dostupné po schodech (vyvýšené přízemí). Pokud hledáte bydlení bezbariérové, tato nemovitost bohužel tuto možnost nenabízí.

Energetická náročnost budovy je označena štítkem C, což znamená, že byt je energeticky efektivní a náklady na vytápění budou nižší.

Byt je vhodný pro ty, kteří nemají zájem o spolubydlení ani o domácí zvířata. Vzhledem k tomu, že se jedná o byt, není zde ani balkón ani terasa. Nicméně, k dispozici je sklep o rozloze 4 metrů čtverečních, který poskytuje dostatek úložného prostoru.

Pokud jste zájemcem o tento byt, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv na této platformě. Rád vám poskytnu další informace a domluvím prohlídku nemovitosti. Těším se na vaši zprávu!

I am renting a cozy 1+1 apartment in a panel building. The property is located on the first floor of a four-story building and has a total area of 56 square meters. The apartment is in very good condition and offers partial furnishings.

This apartment is ideal for individuals or couples looking for compact and cozy living. The layout of the apartment is 1+1, which means it consists of one living room and kitchen, bathroom, and toilet. The apartment is spacious and well-lit thanks to large windows.

There is ample street parking available for the apartment, which is a great advantage for car owners. Additionally, there are plenty of parking spaces for guests in the area.

The building where the apartment is located does not have an elevator, but the first floor is easily accessible by stairs (raised ground floor). Unfortunately, if you are looking for barrier-free housing, this property does not offer that option.

The energy efficiency of the building is labeled as C, which means the apartment is energy-efficient and heating costs will be lower.

The apartment is suitable for those who are not interested in co-living or having pets. Since it is an apartment, there is no balcony or terrace. However, there is a cellar with an area of 4 square meters, which provides ample storage space.

If you are interested in this apartment, please do not hesitate to contact me through messages on this platform. I will be happy to provide you with additional information and arrange a property viewing. I look forward to your message!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu821649
Dispozice1+1
Dostupné od19. 1. 2024
Podlaží1
PENBC - Úsporná
Užitná plocha38
VybavenoČástečně
StavDobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 4 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKotva
🚶 260 m (3 min)
PoštaOstrava 4
🚶 465 m (6 min)
ObchodBoček
🚶 375 m (4 min)
BankaFio banka Ostrava Zábřeh
🚶 761 m (9 min)
RestauraceTankovna U KONĚ
🚶 450 m (5 min)
LékárnaKotva
🚶 450 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Kosmonautů
🚶 546 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola Patrice Lumumby
🚶 616 m (7 min)
Sportoviště
🚶 775 m (9 min)
Hřiště
🚶 482 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.