Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 64 m² bez realitkyČeskokamenická, Česká Lípa - Česká Lípa, Liberecký kraj

Českokamenická, Česká Lípa - Česká Lípa, Liberecký krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 4 m²
Cena2 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 026 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám krásný světlý byt 2+1 v osobním vlastnictví o velikosti 64 m2, který prošel v předchozím roce celkovou rekonstrukcí. V bytě jsou ve dvou pokojích krásné dřevěné parkety, které dodávají bytu teplo domova, dále nová kuchyňská linka, dlažba a obklady. WC je samostatně. V kuchyni je dostatek místa pro plnohodnotný jídelní stůl.

V bytě jsou dále dvě samostatné uzamykatelné místnosti - spižírna s oknem vedle kuchyně a šatna v chodbě.

Předností bytu je také jeho poloha - je v nejžádanější klidné lokalitě Slovanka, navíc ze všech jeho oken vidíte do zeleně. Byt je prvním nadzemním podlaží - ale výtah je samozřejmě k dispozici. Byt je situován ve velmi klidném zatepleném panelovém domě, který je posledním v řadě, tudíž z jedné strany už jsou jen louky a lesy. Myslím, že byt je tedy ideální pro pejskaře a milovníky přírody nebo cyklovýletů - cyklostezka na Varhany vede jen 300m od bytu.

Hned u domu je k dispozici velké parkoviště, na kterém zaparkujete vždy. Sousedi v domě se navzájem zdraví, je zde výjimečný klid, na to, že to je panelový dům, a správce domu se o dům hezky stará (úklid chodeb zajištěn apod.).

Byt je vhodný i jako investice - nízké provozní náklady (3500 Kč/měs. pro 2 osoby za FO, teplo, voda). Díky zateplení domu je v bytě i v zimě příjemně teplo s minimem přitápění radiátory.

K bytu náleží sklepní kóje.

Byt je volný ihned, je vybaven, bez nájemníků.

Byt prodávám bez účasti RK, takže neplatíte provizi. Náklady na advokátní úschovu a kupní smlouvu sepsanou s advokátem jsem při seriózním jednání ochotna uhradit já. V případě rychlého jednání a platby jsem ochotna jednat o ceně.

I am selling a beautiful bright 2+1 apartment, privately owned, with a size of 64 m2, which underwent a complete reconstruction in the previous year. The apartment has beautiful wooden floors in two rooms, which provide a warm home atmosphere, as well as a new kitchen unit, tiles, and wall tiles. The toilet is separate. There is plenty of space for a full-size dining table in the kitchen.

The apartment also has two separate lockable rooms - a pantry with a window next to the kitchen and a wardrobe in the hallway.

Another advantage of the apartment is its location - it is in the most desirable quiet area of Slovanka, and all its windows overlook greenery. The apartment is on the first floor, but an elevator is available, of course. The apartment is situated in a very quiet insulated panel house, which is the last one in the row, so there are only meadows and forests on one side. I think the apartment is ideal for dog owners and nature lovers or cycling enthusiasts - the Varhany cycle path is only 300m away from the apartment.

There is a large parking lot right next to the house, where you can always park. The neighbors in the house greet each other, there is exceptional peace, considering it is a panel house, and the house manager takes good care of the building (cleaning the corridors, etc.).

The apartment also includes a cellar.

The apartment is available immediately, it is furnished, but without tenants.

I am selling the apartment without the involvement of a real estate agent, so you do not pay a commission. I am willing to cover the costs of the lawyer's escrow and the purchase agreement drawn up with a lawyer in case of serious negotiations.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu821923
Dispozice2+1
Dostupné od22. 1. 2024
Podlaží2
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha64
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 4 m²
Výtah
Parkování
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDStřelnice
🚶 242 m (3 min)
PoštaČeská Lípa 5
🚶 734 m (9 min)
ObchodNeděle
🚶 451 m (5 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 1 067 m (4 min)
RestauraceLuxor pivní bar Střelnice
🚶 504 m (6 min)
LékárnaSlovanka
🚶 463 m (6 min)
ŠkolaEuroškola Česká Lípa
🚶 149 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Sovička
🚶 331 m (4 min)
Sportoviště
🚶 762 m (9 min)
Hřiště
🚶 206 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.