Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 36 m² bez realitkyPodle Kačerova, Praha - Michle

Podle Kačerova, Praha - MichleMHD 1 minuta pěšky
Cena4 195 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 791 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dobrá příležitost k investici, ale i k vlastnímu bydlení, 36m2 kompletně zrekonstruovaná garsoniéra v přízemí/vyšším patře historického, nově zrekonstruovaného domu P+3 (se suterénem), situovaná v klidné lokalitě mezi Michlí a Kačerovem, pár minut chůze na metro KACEROV (spoj. přímo s IP Pavlova, Muzeum, Hlavní nádraží, Florenc) a blízko Brumlovská Business Center, Budjovická a Pankrác.

V kombinaci zachovalého původního vybavení a architektonických detailů se v bytě nachází obývací pokoj – část lze přestavět na spací část. V bytě je kompletní a plně vybavená moderní rohová kuchyňská linka a nová designová koupelna. Ten je dobře větraný a má vyhřívaný věšák na ručníky. V bytě je dostatek prostoru pro skříně a úložné prostory. K dispozici jsou TV a internetové zásuvky/přípojky. Vytápění je zajištěno podlahovým vytápěním a radiátory a ohřev vody také elektřinou (bez plynu), takže spotřeba je snadno sledovatelná, s menšími účty (nejlepší cena Komfort Primatop 20). Během rekonstrukce byly stěny zatepleny pro navození příjemné teploty a snížení účtu za elektřinu.

Dveře směřují na západ a okna na severovýchod do oploceného klidného dvora.

Samotná budova prošla kompletní rekonstrukcí, byly vyměněny veškeré rozvody a potrubí, opravena střecha a fasáda a instalována nová izolace (2021-2023).

Měsíční domovi služby (vč. fond oprav): 2270 Kč. PRE faktura mezi 1500 Kč a 2000 Kč měsíčně v závislosti na spotřebě.

Před budovou je autobusová zastávka s krátkými spoji na Budějovice, Pankrác, Nusle a Vyšehrad, 150, 170).

V této oblasti jsou parky, hřiště, místní obchody s potravinami, nejbližší supermarket je přímo u domu a výběr bister a dalších supermarketů v okolí Brumlovská, Budějovická a Arkádia Pankrác; také Kaufland na Chodovsku.

V současné době se v budově otevírá jógové studio.

Byt je aktuálně pronajímán s možností prodloužení nájemní smlouvy.

Good opportunity for investment but also for own housing, 35m2 fully renovated Studio apartment on the ground / higher floor of a historical, newly reconstructed P+3 building, situated in a quiet area between Michle and Kacerov, minutes walk to KACEROV metro station (connecting directly with IP Pavlova, Muzeum, Hlavni Nadrazi, Florenc) and close to Brumlovska Business Center, Budjovicka and Pankrac.

In a mix of well preserved original fixtures and architectural details, the apartment features a living room (400x400) – a part of which can be converted into a sleeping area. The flat has a complete and fully fitted contemporary corner kitchen, as well as a new design bathroom. The latter is well ventilated, and it has heated towel rack. The apartment has plenty space for cabinets and storage. There are TV and Internet sockets/connections. The heating is ensured through under-floor heating and radiators, and hot water also with electricity (no gas), hence consumption is easy to monitor, with less bills (best price Komfort Primatop 20). During the renovation the walls were insulated to induce a pleasant temperature and to lower the electricity bill.

The door faces west and the windows north-east toward a fenced, peaceful courtyard.

The building itself has been completely renovated, all wiring and pipes were replaced, the roof and facade were repaired, and new insulation was installed (2021- 2023).

There is a bus stop in front of the building serving short connections to Budejovicka, Pankrac, Nusle and Vysehrad, 150, 170).

The area features local grocery stores, and a choice of bistros and supermarkets close by in Brumlovska, Budejovicka and Arkady Pankrac; also Kaufland at Chodovska.

A yoga studio is currently opening in the building.

The apartment is currently rented with the possibility of extending the rental agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu822280
Dispozice1+1
Dostupné od23. 1. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha36
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 153 m (2 min)
PoštaPraha 46
🚶 611 m (7 min)
ObchodPotraviny
🚶 20 m (0 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 707 m (8 min)
RestauraceRestaurace Alfa
🚶 97 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 685 m (8 min)
ŠkolaZákladní škola Na Líše
🚶 341 m (4 min)
Mateřská školaEliáš
🚶 342 m (4 min)
SportovištěTC LTC Praha
🚶 300 m (4 min)
Hřiště
🚶 190 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.