Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 59 m² bez realitkyTerezie Brzkové, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský kraj

Terezie Brzkové, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 5 m² • Sklep 4 m²
Cena3 699 999 Kč

Tato nemovitost již od 15 692 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám hezký, velmi slunný byt 2+1 v osobním vlastnictví v celkové výměře 59 m² v Plzni na Skvrňanech. Byt je orientován na jihovýchod, nachází se v 6. patře revitalizovaného panelového domu s novým bezbariérovým výtahem. V bezprostřední blízkosti je MHD, nové OC Alice (PENNY Market, lékárna, řeznictví, SUPER ZOO, PEPCO, TEDI, restaurace JEDNOTA) a z druhé strany domu klidný park s dětským hřištěm. K bytu náleží užívání balkónu v mezipatře domu.

Byt je velmi světlý a slunný díky své orientaci na JV. Disponuje velkou vstupní předsíní na kterou navazuje vstup do kuchyně a sociálního zařízení. Velkým benefitem dispozice bytu je vzájemná neprůchodnost obou pokojů (viz. půdorys bytu). Byt není zrekonstruován.

Hledáte-li nemovitost jako investici, je toto perfektní možnost jak zhodnotit Vaše peníze. V bytě se aktuálně nachází dlouhodobě spolehlivý nájemník, který je obeznámen s aktuální situací případného prodeje bytu. V případě Vašeho zájmu, pokud nebudete chtít nemovitost pro své vlastní užívání, můžete, ale nemusíte zde stávajícího nájemníka ponechat.

Před hlavním vchodem domu se aktuálně dokončuje nové prostorné parkoviště a na konci loňského roku zde bylo slavnostně otevřeno nové OC Alice, které skutečně je jen pár kroků od domu. Vedle parkoviště je také mimo trolejbusu i tramvajová zastávka. Zdravotní středisko a základní škola se nachází jednu tramvajovou zastávku od domu, dostupné též pěšky za pár minut. Krásná lokalita, klidné prostředí a současně dostupnost obchodů a služeb Vás jistě nadchne.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu822302
Dispozice2+1
Dostupné od23. 1. 2024
Podlaží6
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha59
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 5 m²
Sklep 4 m²
Výtah
Bezbariérový přístup
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSkvrňany - výstupní
🚶 177 m (2 min)
PoštaPlzeň 18
🚶 524 m (6 min)
ObchodPenny
🚶 296 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 641 m (8 min)
RestauraceCafé Bomba
🚘 1 551 m (4 min)
Lékárna
🚶 627 m (8 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola
🚶 363 m (4 min)
Mateřská škola63. mateřská škola Plzeň
🚶 344 m (4 min)
SportovištěSportovní centrum
🚘 1 483 m (5 min)
Hřiště
🚶 336 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.