Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 64 m² bez realitkyKuželov - Kuželov, Jihomoravský kraj

Kuželov - Kuželov, Jihomoravský krajMHD 5 minut pěšky
Cena2 400 000 KčUšetříte 100 000 Kč2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 178 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáváme byt 3+kk o rozloze 64 m² se sklepem a zahrádkou v malé vesničce Kuželov vzdálené cca 3 km od obce Velká nad Veličkou. Byt se nachází 500 m od historického větrného mlýna v krásné přírodě Bílých Karpat.

Dispoziční řešení

Byt má moderně řešené dispozice – obývací pokoj je propojený s kuchyní, nabízí tak vzdušný společný prostor domácnosti. V obývacím pokoji je navíc možné využít komín na osazení krbových kamen. Součástí bytu jsou dále dětský pokoj a ložnice (podlaha z dřevěných parket), vstupní chodba. Koupelna je připravena na osazení vany, WC, pračky a sprchového koutu.

Něco navíc

K bytu náleží sklep o ploše 10 m². Bonusem je malá zahrádka o rozměrech cca 6×25 m, která se pronajímá od pozemkového fondu za roční paušál cca 520,- Kč. Výhled z oken bytu je na krásnou čistou krajinu Bílých Karpat. Ideální místo pro ty, kdo hledají příjemné bydlení na dosah přírody.

V rámci kupní ceny je na bytě dokončeno

V roce 2010 došlo k výměně oken za nová, plastová a zateplení bytového domu.

Při letošní rekonstrukci byla provedena kompletní výměna starých rozvodů vody, plynu, topení a elektro. Sádrokartonové podhledy provedeny v celém bytě. V kuchyni i koupelně příprava na podlahové el. topení. Vytápění bytu zajišťuje kondenzační kotel umístěný ve sklepě, případně je možnost vytápět krbovými kamny.

Sami si dokončíte

Byt vymalujeme na bílo a v tomto stavu jej budeme prodávat. Na vás již bude k dokončení – obklady a zařízení koupelny, podlahoviny v celém bytě, montáž vstupních a interiérových dveří, kuchyně a světla. V případě, že budete chtít zmíněné dokončit od nás, i tuhle variantu nabízíme

Jaké náklady jsou s bydlením spojené

Zálohy na služby: fond oprav 1740,- Kč, příspěvek SČMBD 3,- Kč, odměny samosprávám 15,- Kč, pojištění nemovitosti 23,- Kč, příspěvek na správu 168,- Kč, osvětlení společných prostor 105,- Kč, ostatní náklady 56,- Kč, nyní celkem za služby a užívání 2110,- Kč.

Kuželov, kde to je?

Vesničku Kuželov, která má cca 400 obyvatel, najdete na úpatí Bílých Karpat v horňácké oblasti Moravského Slovácka, sousedí bezprostředně se státní hranicí Slovenska. V obci jsou historické památky jako je kostel Nejsvětější Trojice nebo významná technická památka větrný mlýn holandského typu. Kuželov je známý pro své bohaté udržování folklorních tradic, o které se starají místní folklorní spolky a sdružení.

Cena k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu822447
Dispozice3+kk
Dostupné od31. 1. 2024
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha64
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 0 minut autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKuželov, točna
🚶 426 m (5 min)
PoštaHrubá Vrbka
🚘 2 093 m (3 min)
ObchodCoop
🚶 492 m (6 min)
RestauraceJavornická hospoda
🚘 6 249 m (8 min)
Lékárna
🚘 10 061 m (14 min)
ŠkolaZákladní škola
🚘 5 193 m (8 min)
Mateřská škola
🚘 1 388 m (2 min)
SportovištěSportovní hala
🚘 5 238 m (8 min)
HřištěDětské hřiště
🚘 1 972 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.