Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 240 m² bez realitkyÚjezdeček - Újezdeček, Ústecký kraj

Újezdeček - Újezdeček, Ústecký krajMHD 2 minuty pěšky
Cena598 999 KčUšetříte 100 001 Kč699 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 540 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej pozemku - zahrady v perfektním stavu o rozloze 240m²

Nabízím ke koupi krásnou a udržovanou zahradu, ideální pro relaxování a pocit klidu a soukromí nebo jako základna pro objevování památek a přírody severních Čech. Můžete si zde vytvořit svůj vlastní ráj, kde se budete opalovat, pěstovat rostliny nebo opékat buřty s rodinou a přáteli.

Zahrada se nachází na rovném, klidném a slunném místě, přesto několik málo kroků od veřejné dopravy. Parkování je k dispozici přímo u pozemku.

Zahrada je od pohledů kolemjdoucích skryta okrasným živým plotem a nabízí dokonale udržované záhony, přístupové branky na obou stranách pozemku, ohniště, dřevník, posezení, hezký zahradní domek, sušák na prádlo, kůlny se spoustou úložného prostoru, plastové barely na dešťovou vodu, ptačí budku atd.

Podle územního plánu je pozemek součástí lokality P1, určené pro výstavbu příměstského bydlení, do budoucnosti je tedy využitelný jako stavební pozemek (podmíněno vypracováním územní studie).

Na pozemku není přivedena voda ani elektřina. Studna s užitkovou vodou je přímo naproti ve vzdálenosti cca 5 m, elektřinu lze zavést. Nejbližší vodovodní řad je vzdálený cca 30 m.

Jedná se o velmi klidnou lokalitu s možností nespočtu výletů ve všech ročních obdobích (České středohoří, Krušné hory, přírodní koupaliště Barbora, lyžařský areál Bouřňák, zimní běžecké tratě na Novém Městě, cyklistika na horách i pod nimi atd. atd.). V obci je hospoda i dětské hřiště, veškerá občanská vybavenost je v blízkém okolí. Autobusová zastávka MHD je doslova za rohem, zastávka Řetenice na hlavní železniční trati Ústí nad Labem - Karlovy Vary je vzdálená 1 km. Autem z Prahy tu budete za hodinku a pár minut.

Pokud máte o tento pozemek zájem, rádi vám poskytneme další informace a domluvíme si prohlídku.

Garden for sale in perfect condition with an area of ​​240m²

I offer for sale a beautiful and well-maintained garden, ideal for relaxation and a feeling of peace and privacy, or as a base for exploring the sights and nature of northern Bohemia. Here you can create your own paradise, where you can sunbathe, grow plants, or barbecue sausages with your family and friends.

The garden is located in a flat, quiet, and sunny place, yet just a few steps from public transportation. Parking is available directly at the plot.

The garden is hidden from the view of passers-by by a hedge and offers perfectly maintained flower beds, gates on both sides of the plot, a fireplace, a woodshed, seating, nice garden house, a clothesline, sheds with plenty of storage space, plastic barrels for rainwater, a birdhouse, etc.

According to the land-use plan, the plot is part of the P1 locality, designated for suburban housing construction, so it can be used as a building plot in the future (subject to the preparation of a land-use study).

There is no water or electricity supplied to the plot. A well with utility water is directly opposite at a distance of approximately 5 m, and electricity can be connected. The nearest water supply line is about 30 m away.

It is a very quiet location with the possibility of countless trips in all seasons (Czech Central Mountains, Ore Mountains, swimming lake Barbora, ski resort Bouřňák, winter cross-country trails in Nové Město, cycling in the mountains and below, etc., etc.). There is a pub and a playground in the village, and all civic amenities are nearby. The public transport bus stop is literally around the corner, and the Řetenice stop on the main railway line Ústí nad Labem - Karlovy Vary is 1 km away. You can reach here from Prague by car in an hour and a few minutes.

If you are interested in this plot, we will be happy to provide you with further information and arrange a viewing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu822580
Plocha pozemku240
Typ pozemkuZahrada
Dostupné od25. 1. 2024
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDÚjezdeček, nám.
🚶 173 m (2 min)
PoštaTeplice 3
🚘 2 708 m (4 min)
ObchodPenny Market
🚘 2 364 m (4 min)
BankaFio banka Teplice
🚘 3 587 m (6 min)
RestauraceU Jakuba
🚘 3 255 m (6 min)
LékárnaDr.Max
🚘 2 309 m (4 min)
Škola
🚶 371 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 3 809 m (6 min)
SportovištěLanový park Teplice
🚘 3 094 m (5 min)
Hřiště
🚘 1 988 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.