Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu Garsoniéra • 17 m² bez realitkyPoznaňská, Sázava - Sázava, Středočeský kraj

Poznaňská, Sázava - Sázava, Středočeský krajMHD 6 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné7 800 Kč

+ Poplatky za energie3 000 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Pronajmu útulnou garsoniéru v panelovém domě. Tato nemovitost je ve velmi dobrém stavu a je částečně vybavena. Její energetická náročnost je označena štítkem B, což zaručuje úsporu energie a nízké náklady na bydlení.

Garsoniéra se nachází ve třetím patře čtyřpodlažního domu. Její celková plocha činí 17 metrů čtverečních, což je ideální pro jednotlivce nebo mladý pár. Dispozice bytu je praktická a nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.

V rámci budovy je k dispozici parkování, které usnadní život majitelům aut. Výtah v domě je dalším příjemným bonusem, který zajišťuje snadný přístup ke garsoniéře.

Pokud jde o spolubydlení, v této nemovitosti není povoleno. Zvířata jsou vítána po dohodě, v bytě je nová podlaha. Bezbariérový přístup zde také není k dispozici.

Garsoniéra je vybavena kuchyňskou linkou včetně základního nádobí, sklokeramickou deskou, lednice a pračka. Cena měsíčního nájmu je uvedena včetně poplatků za energie.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv. Rád vám zodpovím veškeré dotazy a domluvím se na termínu prohlídky. Těším se na vaši zprávu a případnou spolupráci!

I am renting a cozy studio apartment in a panel building. This property is in very good condition and is partially furnished. Its energy efficiency is labeled as B, which guarantees energy savings and low living costs.

The studio apartment is located on the third floor of a four-story building. Its total area is 17 square meters, which is ideal for an individual or a young couple. The layout of the apartment is practical and offers enough space for comfortable living.

Parking is available within the building, which makes life easier for car owners. The elevator in the building is another pleasant bonus that ensures easy access to the studio apartment.

As for cohabitation, it is not allowed in this property. Pets are welcome by agreement, and the apartment has a new floor. Barrier-free access is not available here.

The studio apartment is equipped with a kitchenette including basic dishes, a ceramic hob, a refrigerator, and a washing machine. If you are interested in viewing this property, please do not hesitate to contact me via messages. I will be happy to answer any questions and arrange a viewing appointment. I look forward to your message and potential cooperation!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu823184
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od29. 1. 2024
Podlaží3
PENBB - Velmi úsporná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha17
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 3 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDSázava, škola
🚶 560 m (7 min)
PoštaSázava
🚶 653 m (8 min)
ObchodFLOP
🚶 224 m (3 min)
Banka
🚶 641 m (8 min)
RestauraceU Libora
🚶 673 m (8 min)
Lékárna
🚶 793 m (10 min)
ŠkolaZákladní škola
🚶 550 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 560 m (7 min)
SportovištěSportovní stáj Pyskočely
🚘 6 831 m (11 min)
Hřiště
🚶 277 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.