Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 100 m² bez realitkyMasarykova, Nosislav - Nosislav, Jihomoravský kraj

Masarykova, Nosislav - Nosislav, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Parkování • Sklep 30 m²
Cena4 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 781 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


RD 4+1 Nosislav, klenutý sklep, dvorek, vedlejší stavení

V klidné řadové zástavbě v městysi Nosislav, majitelů, nabízíme k prodeji rodinný dům 4+1 s menším dvorkem, průjezdem, klenutým sklípkem, lisovnou a menším sklípkem, vlastní studnou s užitkovou vodou, hospodářskou přístavbou, dílnou a řadou zastřešených úložných prostor. Dům je v udržovaném stavu, určen spíše k celkové rekonstrukci, ale v případě potřeby, po menších úpravách i k užívání. Sedlová střecha na domě se nabízí ke zbudování půdní vestavby a rozšíření obytné plochy v již částečně zbudovaném 2. nadzemní podlaží ve dvorním traktu, kde se již nachází jeden z pokojů.

Dům je napojen na vodovod, elektřinu, kanalizaci i plyn. Vytápění domu je řešeno centrálním plynovým kotlem přes radiátory, ohřev vody je zajištěn plynovým boilerem.

Dům má jistě historické kořeny, dle původních dokumentů byl dříve nazýván jako “lisovna“, což nabízí úvahu o souvislosti s řadovou zástavbou historických vinných sklepů, pocházejících asi z 18. století. Poprvé pro bydlení byl přestavěn cca v roce 1920. V 70. -90. letech procházel průběžnou rekonstrukcí, a naposledy ještě mezi lety 1995-2005, oprava střechy z ulice a částečná oprava střechy ve dvoře.

Celková plocha pozemku činí 329 m², zastavěná plocha 287 m², obytná plocha 100 m². Při pohledu z ulice se jedná o přízemní rodinný dům. Do domu se vstupuje širokým průjezdem uprostřed. V levé části domu se nachází malá chodba, dva pokoje a technická místnost, kde je umístěn centrální plynový kotel. V pravé části je předsíň, WC, spižírna, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, koupelna, prádelna. Průjezdem se dostaneme na menší dvorek uprostřed hospodářských budov, kterými je dvůr obestavěn, a které jsou v zadní části dvora zapuštěny do svahu. Ze dvora je také vstup do sklepních prostor. Venkovní schodiště nás zavede do horní části hospodářských stavení, dále na terasu a přes verandu se dostaneme do posledního z pokojů a také na půdu.

Nosislav je malebné vinařské městečko na předměstí Brna (25 km jižně, okres Brno – venkov), s bohatou historií, několika evidovanými kulturními památkami a dobrou občanskou vybaveností. Je zde nová mateřská škola, základní škola do 5.třídy, restaurace, kulturní sál, několik obchodů a drobných provozoven, pošta, sportoviště (tenisové kurty, fotbalové i volejbalové hřiště, sportovní hala, dětská hřiště, parky). Druhý stupeň základní školy je ve Velkých Němčicích (2km) nebo v Židlochovicích (5km). Dopravní spojení s okolními obcemi je autobusem, nejbližší vlaková stanice je v Židlochovicích a v Hrušovanech (8km), do Brna hromadnou dopravou je to cca 40 minut s jedním přestupem. Městys Nosislav je také spojnicí systémů cyklostezek Brno - Vídeň. Greenways, Vinařské stezky Velkopavlovické vinařské oblasti a cyklostezky sdružení Cezava. V současnosti je Nosislav stále příjemnějším místem pro život. Pořádá se zde každoročně několik desítek kulturních akcí.

Prosíme volat jen seriózní zájemce. RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu823356
Dispozice4+1
Dostupné od31. 1. 2024
StavDobrý
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha100
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku329
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 30 m²
MHD 2 minuty pěšky
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNosislav, Kroužek
🚶 184 m (2 min)
PoštaNosislav
🚶 825 m (10 min)
ObchodCoop Jednota
🚶 579 m (7 min)
RestauracePohostinství U mostu
🚶 750 m (9 min)
LékárnaLékárna Vranovice
🚘 9 974 m (13 min)
ŠkolaMateřská škola
🚶 479 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 071 m (2 min)
Sportoviště
🚘 4 588 m (5 min)
Hřiště
🚶 788 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.