Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Vítkovice, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vítkovice, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vítkovice, Liberecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 8 ložnic bez realitkyVítkovice - Vítkovice v Krkonoších, Liberecký kraj

Vítkovice - Vítkovice v Krkonoších, Liberecký kraj

za apartmán za noc: léto 2.500 Kč, zima 2.900 Kč

Více informací


Pronájem Chaty Vítkovice v Krkonoších v oblasti Krkonoše: 8 ložnic, celkem pro 1 až 32 osob.za apartmán za noc: léto 2.500kč, zima 2.900kč. Chata Hubertka Krkonoše leží ve Vítkovicích v Krkonoších uprostřed ski areálu Janova Hora a nabízí celoroční ubytování. Kolem je krásná příroda, klid. V zimním období hostům zajišťujeme vývoz a svoz zavazadel 1x v rámci pobytu, neboť chata není v toto roční období dostupná autem. Stačí si nazout lyže a jste hned na lyžařském svahu. Využijte veškerého pohodlí, které apartmány nabízí, můžete si sami uvařit v plně vybavených kuchyních nebo se jít občerstvit do "Hospůdky", která je v přízemí Chaty Hubertky. Veřejné parkoviště se nachází 100m od spodní stanice vleku. Přijet můžete i autobusem, zastávka je přímo u parkoviště. V mimosezonu a v letních měsících dojedete pohodlně autem až před chatu, kde má každý apartmán své parkovací místo.

Přírodní sportoviště (houpačka, TRX, slackline), venkovní letní bazén, grilování, táborový oheň, parkování pro karavany.

Parametry nemovitosti

NázevChata Hubertka Krkonoše
Ložnice8 ložnic
MěstoVítkovice v Krkonoších
Wifiano
Saunaano
Pes povolenne
Kapacita1 až 32 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénano
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.