Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 59 m² bez realitkyŠvermova, Liberec - Františkov u Liberce, Liberecký kraj

Švermova, Liberec - Františkov u Liberce, Liberecký krajMHD 2 minuty pěšky • Lodžie 1 m²
Cena4 802 517 Kč

Tato nemovitost již od 20 367 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme exkluzivní možnost zakoupení bytu 2+kk v rámci družstevního projektu Zahrada Gallas, který se nachází ve čtvrtém podlaží novostavby v Liberci.

Jedinečný byt o velikosti 59,42 m2 vám nabízí pohodlný obývací pokoj s integrovaným kuchyňským koutem a prostornou ložnici. Koupelna je vybavena moderním sprchovým koutem a toaletou, a na chodbě najdete praktickou komoru pro uložení věcí. K bytu dále patří příjemná lodžie a vlastní garážové stání.

Tento projekt, který je dílem renomovaného anglického architektonického studia Chapman Tailor, vyniká svým designem inspirovaným prvorepublikovými vilami. Nabízí dostatek soukromí a prostoru, s maximálně šestipodlažními domy a limitovaným počtem 40 bytů v každém domě, odmítající typickou sídlištní anonymitu. Strategická poloha projektu v blízkosti libereckého nádraží zajišťuje skvělou dostupnost do centra města i okolních oblastí.

Pro nákup tohoto bytu stačí uhradit pouze 20% jeho celkové ceny, což je 960 508 Kč. Zbytek hodnoty bytu lze pohodlně splácet formou nájmu.

Ozvěte se nám, připravíme vám model financování na míru vašim potřebám.

We offer an exclusive opportunity to purchase a 2+kk apartment within the cooperative project Zahrada Gallas, located on the fourth floor of a new building in Liberec.

This unique apartment, measuring 59.42 m2, offers a comfortable living room with an integrated kitchenette and a spacious bedroom. The bathroom is equipped with a modern shower and toilet, and there is a practical storage room in the hallway. The apartment also includes a pleasant loggia and its own garage parking space.

This project, designed by the renowned English architectural studio Chapman Tailor, stands out with its design inspired by First Republic villas. It offers ample privacy and space, with a maximum of six-story buildings and a limited number of 40 apartments in each, rejecting the typical anonymity of housing estates. The strategic location of the project near the Liberec railway station ensures great accessibility to the city center and surrounding areas.

To purchase this apartment, you only need to pay 20% of its total price, which is 960,508 CZK. The rest of the apartment's value can be comfortably paid off in the form of rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu823442
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2025
Podlaží4
Typ budovyOstatní
Užitná plocha59
VybavenoNevybaveno
StavVe výstavbě
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Lodžie 1 m²
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDFrantiškov škola
🚶 226 m (3 min)
PoštaLiberec 10
🚶 96 m (1 min)
Obchod
🚶 128 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 1 282 m (4 min)
Restaurace
🚶 87 m (1 min)
LékárnaLékárna U Pekáren
🚶 790 m (9 min)
ŠkolaZákladní škola Švermova
🚶 282 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 381 m (5 min)
Sportoviště
🚶 282 m (3 min)
HřištěDětské hřiště Smeťák
🚶 586 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.