Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 38 m² bez realitkyŠvermova, Liberec - Františkov u Liberce, Liberecký kraj

Švermova, Liberec - Františkov u Liberce, Liberecký krajMHD 2 minuty pěšky • Parkování
Cena3 340 450 Kč

Tato nemovitost již od 14 167 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Představujeme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem bytu 1+kk (č.2106) v druhém nadzemním podlaží nového, charizmatického projektu Zahrada Gallas v Liberci.

Tento projekt je realizován formou družstevní výstavby, což vám umožňuje získat byt za pouhých 20% jeho ceny, tedy za 668 090 Kč, s možností následného splácení zbytku formou nájmu. Byt s rozlohou 40,8 m2 je optimalizován pro pohodlné bydlení, nabízí prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem a koupelnu vybavenou vanou a toaletou. Design a koncept projektu Zahrada Gallas, navržený renomovaným anglickým architektonickým studiem Chapman Tailor, čerpá inspiraci z prvorepublikových vil. Domy jsou navrženy s důrazem na soukromí a prostornost, s maximálně šestipodlažní výškou a limitovaným počtem bytů v každém objektu, což zajišťuje příjemné prostředí. Navíc se projekt nachází v bezprostřední blízkosti libereckého nádraží, což zajišťuje skvělou dostupnost do centra města i okolí. Nenechte si ujít šanci na bydlení ve světlém, moderním a ideálně situovaném bytě v Liberci. Ozvěte se nám, připravíme vám model financování na míru vašim potřebám.

Sale of a Bright 1+kk Apartment in the Exceptional Zahrada Gallas Project in Liberec We present to you a unique opportunity to become the owner of a 1+kk apartment (No. 2106) on the second floor of the new, charismatic Zahrada Gallas project in Liberec. This project is realized through cooperative construction, allowing you to acquire the apartment for only 20% of its price, i.e., for 668,090 CZK, with the option of subsequently repaying the remainder as rent. The 40.8 m2 apartment is optimized for comfortable living, offering a spacious living room connected with a kitchenette and a bathroom equipped with a bathtub and toilet. The design and concept of the Zahrada Gallas project, developed by the renowned English architectural studio Chapman Tailor, draws inspiration from First Republic villas. The houses are designed with an emphasis on privacy and spaciousness, with a maximum height of six floors and a limited number of apartments in each building, ensuring a pleasant environment. Moreover, the project is located in the immediate vicinity of the Liberec railway station, ensuring great accessibility to the city center and surrounding areas. Don't miss your chance to live in a bright, modern, and ideally situated apartment in Liberec.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu823447
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 3. 2025
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha38
VybavenoNevybaveno
StavVe výstavbě
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDFrantiškov škola
🚶 226 m (3 min)
PoštaLiberec 10
🚶 96 m (1 min)
Obchod
🚶 128 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 1 282 m (4 min)
Restaurace
🚶 87 m (1 min)
LékárnaLékárna U Pekáren
🚶 790 m (9 min)
ŠkolaZákladní škola Švermova
🚶 282 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 381 m (5 min)
Sportoviště
🚶 282 m (3 min)
HřištěDětské hřiště Smeťák
🚶 586 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.