Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyMšenská, Jablonec nad Nisou - Mšeno nad Nisou, Liberecký kraj

Mšenská, Jablonec nad Nisou - Mšeno nad Nisou, Liberecký krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 2 m² • Lodžie 4 m²
Cena4 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 024 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný, moderně zařízený byt 3+1 s lodžií v 5.patře (ze 7), s vlastní sklepní kójí a sdílenou prostornou kolárnou na nejatraktivnějším místě v Jablonci s výhledem na přehradu (150m).

Panelový dům po kompletní revitalizaci, zateplený, s vlastní kotelnou a efektivně fungujícím SVJ. V domě nový výtah a bezpečnostní kamerový systém. Nízké provozní náklady – zálohy na teplo, vodu, poplatky a příspěvky do SVJ na rok 2024 = 4135,- Kč/měs.

V celém bytě nové el.rozvody, plastová okna s žaluziemi, podlahy kvalitní linoleum. Byt v průběhu užívání perfektně udržován a průběžně rekonstruován. Poslední rekonstrukce v r.2023 – chodba, WC, ložnice.

Dispozičně byt velmi dobře řešen – všechny místnosti mají samostatný vstup z chodby, kromě ložnice, která je přístupná z obývacího pokoje.

Obývací pokoj s lodžií a dětský pokoj jsou orientovány na Z, ložnice a kuchyň orientovány na V s výhledem na přehradu. Moderní kuchyně disponuje zabudovanou myčkou, el.troubou, mikrovln.troubou a velkým množstvím úložných prostorů. Nad integrovanou plynovou varnou deskou je výkonný odsavač par s odtahem přímo do komína. Prostornou chodbu lze dovybavit zabudovanými skříněmi a pokud by někomu nevyhovovala prostorově skromnější koupelna se sprchovým koutem, lze koupelnu stavebně zvětšit na úkor této chodby.

Tento byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají komfortní bydlení na skvělé adrese v JBC – neomezené možností sportovního vyžití a vše potřebné vč. obchodů, zdrav. střediska, školky, školy a zastávek IDOL doslova „za rohem“.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu823961
Dispozice3+1
Dostupné od3. 2. 2024
Podlaží5
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha75
VybavenoVybaveno
StavPo rekonstrukci
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 2 m²
Výtah
Lodžie 4 m²
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDMšeno, kaplička
🚶 193 m (2 min)
PoštaJablonec nad Nisou 4
🚘 1 800 m (4 min)
ObchodKaufland
🚶 246 m (3 min)
BankaČeská spořitelna, OC Rýnovka
🚘 1 820 m (4 min)
RestauracePizza Bany
🚶 438 m (5 min)
LékárnaBenu
🚶 269 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola
🚶 636 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 585 m (7 min)
SportovištěMěstská sportovní hala
🚘 1 553 m (4 min)
Hřiště
🚶 248 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.