Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu Dvoupokojový • 69 m² bez realitkyJilemnického, Veľká Lomnica - Veľká Lomnica, Prešovský kraj

Jilemnického, Veľká Lomnica - Veľká Lomnica, Prešovský krajMHD 5 minut pěšky • Vybaveno • Parkování • Garáž • Terasa 30 m²
Cena250 000 €

Tato nemovitost již od 1 060 € měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý majitel prodá Moderně zařízený  Apartmán 2+KK o velikosti 69 m2 ( předsíň 2,3 m2, obývací pokoj s kuchyní 21 m2, ložnice 12,3 m2, koupelna a Wc 4,2 m2, terasa 30 m2 ), součástí je i parkovací stání v garážích.

Tatragolf Mountain Resort s jedinečným výhledem na celé panorama Vysokých Tater naleznete v podtatranském městečku Velká Lomnice u Popradu, v centru nejnavštěvovanějších turistických míst na Slovensku. Komfortní ubytování ocení jak rodiny s dětmi, tak parta kamarádů.

Apartmán doporučuji jako Investici. Máme smlouvu se spol.Lubia, která zajištuje pronájem a veškeré služby s tím spojené.

Největší apartmánový komplex v celé tatranské oblasti nabízí Relaxaci a odpočinek hotelové wellness centrum se saunou, tepidáriem a vířivkou. Příjemné posezení nabízí stylová restaurace i dřevěné letní terasy.

Apartmán je vybaven  kuchyní, obývacím pokojem, televizí s plochou obrazovkou a posezením. Koupelna zahrnuje sprchu a wc. K dispozici je bezdrátové internetové připojení. Děti jistě potěší dětský koutek vybavený hračkami a hrami i venkovní dětské hřiště. Recepce je nepřetržitě v provozu Nechybí velké letní sportovní hřiště a v zimě přírodní kluziště.

K autobusové zastávce Velká Lomnica se dostanete po 2,5 kilometrech. Železniční a autobusové nádraží Poprad je od Tatragolf Mountain Resortu vzdáleno cca 8 kilometrů. K letišti Poprad-Tatry to je 10 kilometrů.

Tatragolf Mountain Resort naleznete ve Velké Lomnici, jen 5 minut chůze od golfového klubu Black Stork s 27 jamkovým hřištěm. Resort je ideálním výchozím místem do Slovenského ráje a národního parku Nízké Tatry. Využít můžete třeba 6 kilometrů vzdálený lyžařský areál Tatranská Lomnica i termální park Vrbov. K návštěvě zve také Kežmarský zámek, AquaCity Poprad, Štrbské pleso či 17 kilometrů vzdálená Stezka korunami stromů.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu824189
DispoziceDvoupokojový
Dostupné od5. 2. 2024
Podlaží1
Typ budovySmíšená
Užitná plocha69
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 30 m²
Garáž
Parkování
MHD 1 minuta autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVeľká Lomnica, Tatran
🚶 467 m (6 min)
PoštaVeľká Lomnica
🚶 487 m (6 min)
Obchod
🚶 277 m (3 min)
BankaPrima banka
🚘 6 802 m (9 min)
RestauraceSlovenská kúria
🚶 51 m (1 min)
LékárnaU Zlatého orla
🚶 394 m (5 min)
ŠkolaStredná odborná škola
🚘 6 963 m (9 min)
Mateřská školaSúkromná MŠ pri DDS
🚘 6 934 m (10 min)
SportovištěMestská športová hala
🚘 8 187 m (12 min)
Hřiště
🚘 992 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.