Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Prodej bytu 1+kk 25 m², Příčná, Praha, Praha
Prodej bytu 1+kk 25 m², Příčná, Praha, Praha
Prodej bytu 1+kk 25 m², Příčná, Praha, Praha
Prodej bytu 1+kk 25 m², Příčná, Praha, Praha
Prodej bytu 1+kk 25 m², Příčná, Praha, Praha
Prodej bytu 1+kk 25 m², Příčná, Praha, Praha

Prodej bytu 1+kk • 25 m² bez realitkyPříčná, Praha - Nové Město

Příčná, Praha - Nové MěstoMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Cena6 000 000 KčUšetříte 100 000 Kč6 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 446 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej od majitele

Investujte do exkluzivního bytu v srdci Prahy - dokonalá příležitost pro krátkodobý pronájem!

V luxusní historické rezidenci Ferdinand Palace, která byla dokončena na začátku roku 2019, máme na prodej komfortní bit, je přípraven rovnou k pronájmu. Objekt je hlídán kamerovým systémem.

Rezidence Ferdinand Palace je situována v samém centru Prahy 1 - Nové Město. Tato lokalita patří v současné době k velmi lukrativním a je vzhledem ke své poloze, velmi vyhledávaným cílem turistů. Historie této budovy sahá až na počátek 14. století. Rezidence má nádhernou fasádu s bustami králů Karla IV. a Jiřího z Poděbrad.

Celý dům prošel v roce 2018 náročnou a citlivou rekonstrukcí, není tak třeba počítat s dalšími náklady. I přes to, že je rezidence umístěna v centru Prahy, díky výhledu z ateliéru do vnitrobloku, nabízí ničím nerušený klid a soukromí.

Rezidence Ferdinand Palace poskytuje nejen bydlení v zajímavé lokalitě, ale také bohatý denní i noční život. V okolí je řada památek, například Rašínovo nábřeží ( 3 km) nebo Karlův most (1,5 km). 600 m od domu je Františkánská zahrada, 1 km odtud je Botanická zahrada. Městská knihovna je jen 270 m od domu. Kostel sv. Ignáce je 400 m od domu. Nedaleko je Chrám svatých Cyrila a Metoděje ( 600 m).

Hlavní nádraží je 15 minut pěšky. Stanice metra Můstek a Karlovo náměstí jsou v docházkové vzdálenosti, stejně tak tramvajová zastávka Vodičkova.

Nepromeškejte tuto jedinečnou příležitost pořízení investiční nemovitosti s očekávaným výnosem z nájmu až 5 % ročně.

Těšíme se na viděnou při prohlídce

Invest in an exclusive apartment in the heart of Prague - a perfect opportunity for short-term rental!

In the luxurious historic residence Ferdinand Palace, which was completed at the beginning of 2019, we have for sale a comfortable unit that is ready for immediate rental. The property is monitored by a camera system.

Ferdinand Palace Residence is located in the very center of Prague 1 - New Town. This location is currently very lucrative and, due to its position, a highly sought-after destination for tourists. The history of this building dates back to the beginning of the 14th century. The residence has a beautiful facade with busts of King Charles IV and George of Poděbrady.

The entire house underwent a demanding and sensitive reconstruction in 2018, so there is no need to expect any further costs. Despite being located in the center of Prague, thanks to the view from the studio to the inner courtyard, it offers undisturbed peace and privacy.

Ferdinand Palace Residence provides not only living in an interesting location but also a rich daily and nightlife. There are a number of sights in the vicinity, such as Rašín Embankment (3 km) or Charles Bridge (1.5 km). The Franciscan Garden is 600 m from the house, and the Botanical Garden is 1 km away. The City Library is only 270 m from the house. St. Ignatius Church is 400 m from the house. Nearby is the Church of Saints Cyril and Methodius (600 m).

The main train station is a 15-minute walk away. Můstek and Karlovo náměstí metro stations are within walking distance, as is the Vodičkova tram stop.

Don't miss this unique opportunity to acquire an investment property with an expected rental yield of up to 5% per year.

We look forward to seeing you during the tour.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu824450
Dispozice1+kk
Dostupné od6. 2. 2024
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha25
VybavenoVybaveno
StavPo rekonstrukci
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVodičkova
🚶 231 m (3 min)
PoštaPraha 28
🚶 528 m (6 min)
ObchodMini Market
🚶 121 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 225 m (3 min)
RestauracePříčný řez
🚶 38 m (0 min)
LékárnaCísařská lékárna
🚶 220 m (3 min)
Škola
🚶 283 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola pro sluchově postižené Ječná
🚶 469 m (6 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 465 m (6 min)
HřištěNa Rybníčku
🚶 406 m (5 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.