Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem garáže • 9 m² bez realitkyGrafická, Praha - Smíchov

Grafická, Praha - SmíchovMHD 2 minuty pěšky
Měsíční nájemné3 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce5 000 Kč


Rád bych vám představil jedinečnou nabídku pronájmu garážového stání v Rezidenci Neugraf. Stání se nachází v patře -3. Komerční označení stání je GS.03.14. Možnost odpočtu DPH.

Tato garáž je ideální pro ty, kteří hledají bezpečné a spolehlivé parkování svého vozidla. Její dispozice je velmi praktická a plocha činí přibližně 13 metrů čtverečních. Je vybavena vším, co potřebujete pro pohodlné parkování a uskladnění vašeho automobilu.

Jedná se o moderní garáž, která je dobře udržovaná a v perfektním stavu. Je zabezpečena kamerovým systémem a přístup je možný pouze pro majitele garáže. To vám zajistí klid a bezpečnost pro váš vůz.

Okolí garáže je velmi příjemné a klidné. Nachází se v blízkosti veškeré potřebné infrastruktury, jako jsou obchody, restaurace a veřejná doprava. Tato lokalita je také dobře dostupná autem, což vám usnadní každodenní cestování.

Pokud máte zájem o toto garážové stání, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv. Rád vám poskytnu další informace a domluvíme si prohlídku. Tato garáž je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají bezpečné a spolehlivé parkování ve velmi příjemné lokalitě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu824547
Dostupné od7. 2. 2024
Plocha garáže9

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDHolečkova
🚶 227 m (3 min)
PoštaPraha 5
🚶 808 m (10 min)
Obchod
🚶 375 m (4 min)
BankaErste Bank
🚶 632 m (8 min)
RestauraceSacra Restaurant
🚶 120 m (1 min)
LékárnaEUC
🚶 534 m (6 min)
ŠkolaZákladní Škola Grafická
🚶 488 m (6 min)
Mateřská školaŠkolička Domeček
🚶 631 m (8 min)
SportovištěLokal Blok
🚘 2 742 m (8 min)
Hřiště
🚶 260 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.