Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 38 m² bez realitkyVojenova, Praha - Libeň

Vojenova, Praha - LibeňMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž • Sklep 6 m² • Terasa 13,6 m²
Cena6 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 562 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Útulný byt s terasou a předzahrádkou v srdci pražské Libně

Představujeme k prodeji byt 1+kk o velikosti 37,5 m² v oblíbeném obytném komplexu Rezidence Libeňské Terasy, který byl zkolaudován v roce 2017. Tento byt, umístěný v atraktivní části Prahy 8, poskytuje jedinečnou kombinaci pohodlného bydlení a soukromého venkovního prostoru díky terase (13,6 m²) a předzahrádce (26,3 m²).

Výhody bytu:

Kuchyňská linka na míru: Vybavena spotřebiči od značek Electrolux, Faber, Siemens a AEG, což umožňuje pohodlné a efektivní vaření.

Optimalizovaný prostor: Efektivně navržený interiér s vestavěnými skříněmi a nábytkem na míru, který zvyšuje komfort bydlení.

Celoroční komfort: Systém klimatizace, hliníková okna s izolačním trojsklem a bezpečnostní dveře zajišťují pohodlí v jakékoli sezóně. Topný systém s rekuperací tepla navíc zvyšuje energetickou efektivitu a snižuje provozní náklady.

Úsporné bydlení: Energetická třída B zaručuje nízkou spotřebu energie, což přináší ekonomickou úsporu a šetrnost k životnímu prostředí.

Lifestyle a lokalita:

Byt se nachází v srdci dynamické části Prahy s výbornou dostupností kulturních a volnočasových aktivit. Blízkost Divadla pod Palmovkou, promenády u Vltavy, Thomayerových sadů a Libeňského ostrova poskytuje ideální možnosti pro relaxaci a zábavu. Skvělá dopravní dostupnost a kompletní občanská vybavenost v blízkém okolí uspokojí veškeré vaše potřeby.

Exkluzivní benefity:

Soukromý venkovní prostor: Terasa a předzahrádka nabízí nejen možnost odpočinku, ale i prostor pro pěstování zeleně nebo venkovní stolování.

Bezpečné parkování a sklep: K bytu patří vlastní parkovací stání a prostorný sklep (7 m²), což je v metropoli velkým bonusem.

Tento byt v Rezidenci Libeňské Terasy představuje ideální volbu pro jednotlivce či mladé páry hledající kvalitní bydlení v Praze s výjimečným přístupem k venkovnímu prostoru. Přijměte pozvání k prohlídce a nechte se okouzlit možností života v tomto moderním domově.

Cozy Apartment with Terrace and Front Garden in the Heart of Prague's Libeň

We are presenting for sale a 1+kk apartment of 37.5 m² located in the popular residential complex Libeňské Terasy, which was completed in 2017. Situated in an attractive part of Prague 8, this apartment offers a unique combination of comfortable living and private outdoor space thanks to its terrace (13.6 m²) and front garden (26.3 m²).

Apartment Benefits:

Custom Kitchen: Equipped with appliances from brands such as Electrolux, Faber, Siemens, and AEG, enabling comfortable and efficient cooking.

Optimized Space: The interior is efficiently designed with built-in wardrobes and custom-made furniture, enhancing the comfort of living.

Year-Round Comfort: The air conditioning system, aluminum windows with insulating triple glazing, and security doors ensure comfort in any season. Additionally, the heating system with heat recovery increases energy efficiency and reduces operating costs.

Economical Living: Energy class B guarantees low energy consumption, leading to economic savings and environmental friendliness.

Lifestyle and Location:

The apartment is located in the heart of a dynamic part of Prague with excellent access to cultural and leisure activities. The proximity to the Pod Palmovkou Theatre, the Vltava promenade, Thomayerovy sady, and Libeň Island offers ideal opportunities for relaxation and entertainment. Excellent public transport accessibility and complete civic amenities in the vicinity will satisfy all your needs.

Exclusive Benefits:

Private Outdoor Space: The terrace and front garden not only provide a relaxation opportunity but also space for gardening or outdoor dining.

Secure Parking and Cellar: The apartment comes with its own parking space and a spacious cellar (7 m²), which is a significant bonus in the metropolis.

This apartment in the Libeňské Terasy Residence represents an ideal choice for individuals or young couples looking for quality living in Prague with exceptional access to outdoor space. Accept the invitation for a viewing and let yourself be charmed by the possibility of life in this modern home.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu824783
Dispozice1+kk
Dostupné od9. 2. 2024
Podlaží1
Typ budovySkeletová
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha38
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 13,6 m²
Výtah
Předzahrádka 26 m²
Sklep 6 m²
Garáž
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDDivadlo pod Palmovkou
🚶 165 m (2 min)
PoštaPraha 8
🚶 694 m (8 min)
ObchodVýprodejová prodejna Bertka
🚶 218 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 199 m (2 min)
RestauraceTankovna Palmovka
🚶 208 m (3 min)
LékárnaBenu
🚶 200 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola Bohumila Hrabala – Zenklova
🚶 410 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Kotlaska
🚶 701 m (8 min)
Sportoviště
🚶 476 m (6 min)
Hřiště
🚶 43 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.