Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 72 m² bez realitkyKrásnopolská, Ostrava - Pustkovec, Moravskoslezský kraj

Krásnopolská, Ostrava - Pustkovec, Moravskoslezský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž • Sklep 3,6 m² • Terasa 14 m²
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Poplatky za energie650 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Jedinečné bydlení v kompletně zařízeném mezonetovém bytě 2 + kk v novostavbě bytového domu s výtahem na ulici Krásnopolská v Ostravě – Porubě v klidné lokalitě v bezprostřední blízkosti rozsáhlého lesoparku. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost (restaurace, nemocnice, obchodní centrum Géčko-Globus, Technologický park a VŠB). Dobrá dopravní obslužnost MHD i autem.

Slunečný byt sestává z prostorného obývacího pokoje, který je propojen s plně vybavenou kuchyní (lednice, parní trouba, indukce, digestoř, myčka) a jídelním koutem. Zvlášť je technická místnost, ve které je umístěna pračka. Byt má ve spodním patře WC a koupelnu se sprchou, v podkroví WC a koupelnu s vanou. V podkroví se nachází ložnice. Součástí podkroví je dále samostatná šatna a též pracovní kout. Výhodou bytové jednotky je dostatek na míru vytvořeného úložného prostoru (zádveří, šatna, knihovna, pracovní kout, technická místnost i sklad).

K útulnému bytu náleží rozsáhlá terasa s krásným výhledem na hvězdárnu a okolní zeleň. V horkém dni můžete posezení na terase zastínit zabudovanou markýzou.

V bytě je dřevěná podlaha, v koupelnách a obslužných místnostech dlažba. Moderní byt má venkovní elektronické žaluzie na dálkové ovládání.

Teplo zajišťuje podlahové vytápění. Náklady na služby spojené s bydlením jsou extrémně nízké.

K dispozici je kryté parkovací stání pod samotným domem.

Celý komplex, ve kterém se nachází dům, je oplocen, vjezd je možný přes bránu na telefon či dálkové ovládání, což zaručuje vysokou bezpečnost a celkový komfort bydlení.

Byt nabízím k dlouhodobému podnájmu.

Pokud máte zájem o prohlídku tohoto bytu, neváhejte mě kontaktovat skrze zprávy na této platformě. Ráda vám zodpovím veškeré dotazy a domluvím s vámi termín prohlídky. Těším se na vaši zprávu!

Unique living in a fully furnished duplex apartment 2 + kk in a newly built apartment building with elevator on Krásnopolská street in Ostrava - Poruba in a quiet location in the immediate vicinity of a large forest park. In the vicinity there are all civic amenities (restaurants, hospital, shopping center Géčko-Globus, Technology Park and VŠB).

Good transport links by public transport and by car.

The sunny cosy apartment consists of a spacious living room, which is connected to a fully equipped kitchen (fridge, steam oven, induction, hood, dishwasher) and dining area. Separately, there is a utility room in which the washing machine is located. The apartment has on the lower floor a toilet and a bathroom with shower, in the attic a toilet and a bathroom with bath. In the attic there is a bedroom. The attic has a separate dressing room and also a work area. The advantage of the apartment unit is plenty of tailor-made storage space (vestibule, dressing room, library, work corner, utility room and storage room).

The apartment has a large terrace with a beautiful view of the observatory and the surrounding greenery. On a hot day you can sit on the terrace shaded by a built-in awning.

The apartment has a wooden floor, in the bathrooms and service rooms tiles. The apartment has outdoor electronic blinds with remote control.

The apartment is heated by underfloor heating. The cost of housing services is extremely low.

There is a covered parking space under the house itself.

The entire complex in which the house is located is fenced, the entrance is possible through a gate with a telephone or remote control, which guarantees high security and overall comfort of living.

I offer the apartment for long-term sublease.

This property is intended for those looking for modern and comfortable living in a quiet area. If you are interested in viewing this apartment, please do not hesitate to contact me through messages on this portal. I look forward to your message and the opportunity to show you this great property.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu825038
Dispozice2+kk
Dostupné od10. 2. 2024
Podlaží4
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovySmíšená
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Terasa 14 m²
Sklep 3,6 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 168 m (2 min)
PoštaOstrava 32
🚶 684 m (8 min)
ObchodBufet č. 9 Koleje
🚶 715 m (9 min)
BankaFio banka
🚘 2 077 m (4 min)
RestauraceU Jarošů
🚶 397 m (5 min)
LékárnaOlympia
🚶 782 m (9 min)
ŠkolaStřední škola služeb a podnikání
🚘 1 076 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Ludvíka Podéště
🚘 1 690 m (4 min)
SportovištěSportovní hala (SH)
🚘 1 229 m (3 min)
HřištěDětské hřiště
🚶 520 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.