Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 68 m² bez realitkySvitavská, Brno - Husovice, Jihomoravský kraj

Svitavská, Brno - Husovice, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Sklep 20 m² • Terasa 50 m²
Měsíční nájemné25 000 KčUšetříte 5 000 Kč30 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Poplatky za energie4 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Pronajmu prostorný a moderně zařízený byt 3+kk v cihlové budově ve velmi dobrém stavu. Byt je vybavený a nachází se na prvním podlaží z celkových tří. Celková plocha bytu činí 68 metrů čtverečních, což zaručuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.

Tento byt je ideální pro jednotlivce, páry nebo rodiny, kteří ocení světlé a prostorné místnosti. Dispozice bytu je 3+kk, což znamená, že se zde nachází obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelním prostorem, dvě ložnice a prostorná koupelna (obsahuje vanu, velkou sprchu pro 3 os a dvojumyvadlo) a samostatná toaleta. Vybavenost bytu zahrnuje veškerý potřebný nábytek (včetně vybavení kuchyně: talíře, příbory, mixér ....) a spotřebiče (včetně vysavače, pračky a sušičky....), které usnadní váš každodenní život.

Příjemným bonusem je zahrada o rozloze 300 metrů čtverečních, kde si můžete užívat čerstvého vzduchu a relaxovat po náročném dni. Je možnost využít i vlastní záhon pro pěstování čerstvé zeleniny. Na zahradě roste několik vzrostlých ovocných stromů.

Parkování není problém, protože k bytu náleží parkovací místo. Navíc, v okolí je dostatek volných parkovacích míst pro vaše návštěvy. Budova bohužel není vybavena výtahem, ale první patro je dostatečně snadno dostupné.

Pokud máte zájem o prohlídku tohoto útulného bytu, neváhejte mě kontaktovat. Rád vám poskytnu další informace a domluvíme si termín prohlídky. Těším se na vaši zprávu a případnou spolupráci.

I am renting a spacious and modern 2-bedroom apartment in a brick building in very good condition. The apartment is fully furnished and located on the first floor out of a total of three. The total area of the apartment is 68 square meters, which guarantees enough space for comfortable living.

This apartment is ideal for individuals, couples, or families who appreciate bright and spacious rooms. The layout of the apartment is 2 bedrooms plus a living room connected to the kitchen and dining area, a spacious bathroom (including a bathtub, a large shower for 3 people, and a double sink), and a separate toilet. The apartment is equipped with all the necessary furniture (including kitchen utensils, plates, cutlery, blender, etc.) and appliances (including a vacuum cleaner, washing machine, and dryer) that will make your everyday life easier.

A pleasant bonus is the 300 square meter garden where you can enjoy fresh air and relax after a busy day. There is also the possibility to use your own vegetable patch for growing fresh vegetables. The garden has several mature fruit trees.

Parking is not a problem as the apartment comes with a parking space. Additionally, there are plenty of free parking spaces in the vicinity for your visitors. Unfortunately, the building does not have an elevator, but the first floor is easily accessible.

If you are interested in viewing this cozy apartment, do not hesitate to contact me at tel. I will be happy to provide you with further information and arrange a viewing appointment. I look forward to your message and potential cooperation.

The length of the apartment rental is only until July 1st.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu825215
Dispozice3+kk
Dostupné od19. 2. 2024
Podlaží1
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha68
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 20 m²
MHD 2 minuty pěšky
Terasa 50 m²
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDVozovna Husovice
🚶 178 m (2 min)
PoštaBrno 14
🚶 672 m (8 min)
ObchodPotraviny Šmídová
🚶 68 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 819 m (10 min)
RestauracePoint Restaurant
🚶 145 m (2 min)
LékárnaLékárna v Husovicích
🚶 370 m (4 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Vranovská
🚶 143 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Merhautova
🚶 330 m (4 min)
SportovištěStudio Bianca - Sporty Education Center
🚶 417 m (5 min)
Hřiště
🚶 601 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.