Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyHuppnerova, Praha - Ruzyně

Huppnerova, Praha - RuzyněMHD 2 minuty pěšky • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 5 m² • Sklep 2 m²
Cena5 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 403 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej 3+kk bytu v novostavbě

Vážení zájemci o bydlení či investici,

mám tu pro vás jedinečnou nabídku! Nabízím k prodeji prostorný byt 3+kk v novostavbě. Tato nemovitost se nachází ve smíšené budově a je ve vlastnictví družstva. V nabídce je družstevní podíl za výše uvedenou cenu. Nesplacená anuita činí přibližně 6.148.537 Kč. Při koupi nedokládáte příjmy. Anuitu splácíte družstvu ve formě měsíčních splátek a byt lze převést do OV kdykoliv po doplacení anuity. Byt je aktuálně lukrativně pronajat spolehlivými nájemníky a lze přenechat včetně.

Byt se nachází v krásné rezidenci U Šárky, kde příroda je doslova na dosah.

Co se týče dispozice, byt se skládá z tří pokojů a kuchyně. Celková plocha bytu činí 82 m2, takže vám poskytne dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Byt se nachází na druhém podlaží osmipodlažní budovy, takže budete mít příjemný výhled z okna. V celém bytě jsou krásné dřevěné podlahy a plně funkční kuchyňská linka s myčkou a troubou.

Další předností této nemovitosti je parkování. K bytu patří garáž. Takže se nemusíte trápit hledáním parkovacího místa v okolí.

Při prohlídce bytu si jistě všimnete i dalších výhod. Budova je vybavena výtahem, takže se nemusíte starat o těžké nošení nákupu či zavazadel. Navíc je zajištěn bezbariérový přístup, takže byt je vhodný i pro osoby s omezenou schopností pohybu.

Kromě toho má byt také balkón o ploše 5 metrů čtverečních, který vám poskytne příjemný prostor pro odpočinek na čerstvém vzduchu. A pokud potřebujete uložit nějaké věci, nemusíte se bát, že vám bude chybět úložný prostor. K bytu patří sklep o ploše 2 metry čtverečních.

Kvalita bydlení je pro nás důležitá, a proto se můžete těšit na energeticky úspornou budovu s energetickým štítkem A.

Pokud vás tato nabídka zaujala a máte zájem o prohlídku bytu, neváhejte mě kontaktovat skrze zprávy na tomto portálu.

Těším se na vaše zprávy a doufám, že se brzy setkáme při prohlídce této skvělé nemovitosti.

S pozdravem,

Přímý majitel nemovitosti

Sale of a 3+kk apartment in a new building

Dear people interested in housing or investment,

I have a unique offer for you! I offer for sale a spacious 3+kk apartment in a new building. This property is located in a mixed-use building and is owned by a cooperative. The offer includes a cooperative share at the above price. The unpaid annuity amounts to approximately CZK 5,800,000. You do not provide proof of income when purchasing. You pay the annuity to the cooperative in the form of monthly installments, and the apartment can be transferred to the OV at any time after paying the annuity. The apartment is currently lucratively rented by reliable tenants and can be let including.

The apartment is located in the beautiful U Šárka residence, where nature is literally within reach.

Regarding the layout, the apartment consists of three rooms and a kitchen. The total area of ​​the apartment is 82 m2, so it will provide you with enough space for comfortable living. The apartment is located on the second floor of an eight-story building, so you will have a pleasant view from the window.

Another advantage of this property is parking. Yes, you read that right, the apartment includes a garage. So you don't have to worry about finding a parking space nearby.

When viewing the apartment, you will certainly notice other advantages. The building is equipped with an elevator, so you don't have to worry about carrying heavy shopping or luggage. In addition, barrier-free access is ensured, so the apartment is also suitable for people with limited mobility.

In addition, the apartment also has a balcony with an area of ​​5 square meters, which will provide you with a pleasant space to relax in the fresh air. And if you need to store some things, you don't have to worry about running out of storage space. The apartment includes a cellar with an area of ​​2 square meters.

The quality of living is important to us, which is why you can look forward to an energy-efficient building with an A energy label.

If you are interested in this offer and are interested in viewing the apartment, do not hesitate to contact me through messages on this portal.

I look forward to hearing from you and hope to see you soon to tour this great property.

Best regards,

Direct owner of the property

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu825450
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží2
Typ budovySmíšená
Užitná plocha82
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 5 m²
Sklep 2 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Bezbariérový přístup
Parkování
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDDlouhá míle
🚶 193 m (2 min)
PoštaPraha 614
🚘 992 m (2 min)
Obchod
🚶 781 m (9 min)
BankaCitibank
🚘 4 558 m (8 min)
RestauraceRestaurace na Dědině
🚶 397 m (5 min)
LékárnaNa Dědině
🚶 824 m (10 min)
ŠkolaSOU Dr. Peška, s.r.o.
🚶 364 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Libocká
🚘 2 493 m (4 min)
Sportoviště
🚘 1 515 m (3 min)
Hřiště
🚶 204 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.