Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 351 m² bez realitkyStudnice - Studnice u Hlinska, Pardubický kraj

Studnice - Studnice u Hlinska, Pardubický krajČástečně vybaveno • Parkování • Garáž • Balkón 2 m² • Sklep 30 m² • Terasa 6 m²
Cena6 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 566 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rodinný dům v obci Studnice (okr. Chrudim) s prostornou zahradou, dvěmi garážemi a altánem. Třípodlažní rodinný dům o velikosti 5+1 je po rekonstrukci kuchyně vč. nové kuchyňské linky, dále obývacího pokoje, ložnice a dalších pokojů. K domu je ještě přistavěný samostatný dům o velikosti 4+KK, který sloužil k pronájmu. Oba domy jsou vedené pod jedním číslem popisným. Levý dům jako takový je možné využít k vlastnímu velkorysému bydlení, pravý k pronájmu nebo celý komplex pojmout jako investiční záměr. Další stavbou na pozemku je velký zděný altán, který je možné zrekonstruovat dle svých představ nebo stavebně upravit na samostatnou bytovou jednotku. Na pozemku se nachází garáž pro jeden osobní automobil a další dvougaráž, kterou lze také přestavět na bytovou jednotku. Na návrh řešení se můžete podívat ve fotogalerii - viz. poslední snímek.

Dispozice domu: v prvním podlaží je vstupní chodba s botníkem, samostatné WC, kotelna, 2 oddělené sklepy a technická místnost. V druhém podlaží se nachází spíž, kuchyň s novou kuchyňskou linkou a obývací pokoj. Ve třetím podlaží jsou 4 pokoje, dále koupelna s velkou vanou, sprchovým koutem a WC. Nad třetím podlažím je ještě půda.

Dispozice druhého domu: zádveří, ložnice, šatna, dětský pokoj, jídelna, kuchyň, obývací pokoj, koupelna s velkou vanou, sprchovým koutem a odděleným WC. Podlahové topení v obývacím a dětském pokoji, ostatní místnosti jsou vytápěné plynovým topením.

Nemovitost je vhodná pro velkou rodinu dvou nebo kombinace vašeho bydlení + druhý dům k pronájmu.

Vytápění: Plynový kotel pro oba domy - radiatory

Dům 4kk elektrické vytápění podlahy v 3 pokojích

Voda: Obecní, možnost prohloubit studnu

Odpad: Kanalizace

El. energie: každý dům má vlastní elektroměr / Elektrika po rekonstrukci + vnější rozvod ele. - příprava na zateplení + každý radiátor má termohlavici pro přesné regulování vytápění (6000,- pro dva domy)

+skleník, dětské hřiště, parkování pro 4 auta, 3 vstupní brány na pozemek, tichá lokalita

Pro lepší představu nutno vidět.

Obec Studnice leží jižně od města Hlinsko, vzdáleného pouhé 2 km. V obci se nachází potraviny a restaurační zařízení. Město Hlinsko disponuje mateřskou školou, několika základními školami, gymnáziem, základní uměleckou školou, střediskem praktického vyučování, praktickými lékaři, dalšími specializovanými lékaři, městskou policií, atd. V Hlinsku je také sportovní areál Olšinky se zimním stadionem, krytý plavecký bazén nebo SKI areál pro sjezdové lyžování. V blízkém okolí města poté naleznete dvě golfová hřiště, běžecké tratě, turistické a cykloturistické trasy, hippostezky a spoustu dalšího. V Hlinsku také působí celá řada sportovních klubů. Cca 1 km od nabízené nemovitosti se nachází vodní nádrž Hamry.

Pro sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Rád pomohu s financováním.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu825550
DispoziceOstatní
Dostupné od13. 2. 2024
StavPo rekonstrukci
Typ budovySmíšená
RizikaPrověřit »
Užitná plocha351
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 590
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 2 m²
Sklep 30 m²
Garáž
Terasa 6 m²
Parkování
MHD 3 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚘 2 640 m (3 min)
PoštaHlinsko v Čechách 1
🚘 3 668 m (6 min)
ObchodMarket Qanto
🚘 3 985 m (7 min)
BankaKomerční banka
🚘 3 382 m (6 min)
RestauraceU Sv. Huberta
🚘 3 986 m (7 min)
LékárnaDr. Max
🚘 3 353 m (6 min)
ŠkolaGymnázium K. V. Raise
🚘 3 308 m (6 min)
Mateřská školaMilíčova 296
🚘 3 241 m (6 min)
SportovištěOrel
🚘 3 441 m (6 min)
Hřiště
🚘 3 368 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.