Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Prodej bytu 2+kk 52 m², Hanusova, Praha, Praha
Prodej bytu 2+kk 52 m², Hanusova, Praha, Praha
Prodej bytu 2+kk 52 m², Hanusova, Praha, Praha
Prodej bytu 2+kk 52 m², Hanusova, Praha, Praha

Prodej bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyHanusova, Praha - Michle

Hanusova, Praha - MichleMHD 6 minut pěšky • Sklep 2 m²
Cena5 989 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 399 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Bytová jednotka č. 32 v 3. podlaží domu má praktickou dispozici 2+kk a podlahovou plochu 49.9 m². Orientovaná je na jih do ulice. K jednotce náleží vlastní sklepní kóje. Všichni obyvatelé domu mohou navíc využívat rozlehlou společnou zahradu lemovanou vzrostlými stromy, která díky tomu nabízí dostatek soukromí. Bytová jednotka ve stavu před rekonstrukcí nabízí příležitost vytvořit si bydlení ve vlastním stylu, anebo ideální investiční byt.

Všichni obyvatelé pětipodlažního bytového domu navíc díky společné zahradě získají prostor pro relax na čerstvém vzduchu, posezení s přáteli, gurmánské zážitky nebo zahradničení. K užívání budou mít i vlastní sklepní kóji.

Lokalita, ve které se dům nachází, se pyšní perfektní občanskou vybaveností, výbornou infrastrukturou a dokonalou dopravní obslužností, ať míříte do centra, anebo ven z Prahy. Za deset minut pěšky jste na metru, může to být stanice Budějovická, anebo Pankrác na druhé straně. Přímo v sousedství domu přitom máte kulturní a technickou památku Michelské vodárny slavného architekta Jana Kotěry.

The housing unit No. 32 on the 3 floor has a practical layout two rooms + kitchenette and floor area 49.9 m². It is south-facing (the street). The unit has a vlastní sklepní kóje. In addition, all residents of the house can use the large common garden lined with full-grown trees, which offers enough privacy. This pre-reconstruction unit offers the opportunity to create your own style of living or represents an ideal investment apartment.

Thanks to a common garden, all residents of the five-storey residential house will also get space to relax in the fresh air, hang out with friends and to enjoy a gourmet experience or gardening. They will also be able to use their own cellar stall.

The area in which the house is located boasts of perfect civic amenities, excellent infrastructure and fantastic traffic services, whether you are heading downtown or out of Prague. In ten minutes you can walk to the metro stations called Budějovická or Pankrác on the other side. Right in the neighbourhood of the house, there is a cultural and technical monument of Michelské vodárny designed by the famous architect Jan Kotěra.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu826141
Dispozice2+kk
Dostupné od16. 2. 2024
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha52
VybavenoNevybaveno
StavPřed rekonstrukcí
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 2 m²
MHD 1 minuta autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDZelená liška
🚶 517 m (6 min)
PoštaPraha 4
🚶 680 m (8 min)
ObchodUzeniny Melíšek
🚶 399 m (5 min)
BankaFio banka
🚶 405 m (5 min)
RestauraceCoolna
🚶 351 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚶 377 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Ohradní
🚶 451 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Ohradní
🚶 460 m (6 min)
Sportoviště
🚶 640 m (8 min)
Hřiště
🚶 360 m (4 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.