Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Prodej bytu 2+1 69 m², U Pekáren, Praha, Praha
Prodej bytu 2+1 69 m², U Pekáren, Praha, Praha
Prodej bytu 2+1 69 m², U Pekáren, Praha, Praha
Prodej bytu 2+1 69 m², U Pekáren, Praha, Praha
Prodej bytu 2+1 69 m², U Pekáren, Praha, Praha
Prodej bytu 2+1 69 m², U Pekáren, Praha, Praha
Prodej bytu 2+1 69 m², U Pekáren, Praha, Praha
Prodej bytu 2+1 69 m², U Pekáren, Praha, Praha
Prodej bytu 2+1 69 m², U Pekáren, Praha, Praha

Prodej bytu 2+1 • 69 m² bez realitkyU Pekáren, Praha - Hostivař

U Pekáren, Praha - HostivařMHD 2 minuty pěšky • Parkování • Sklep 2,1 m²
Cena7 491 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 769 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Bytová jednotka č. 26 s dispozicí 2+1 a podlahovou plochou 68,8 m² se nachází v 2. podlaží. Je orientována na jih, severovýchod. V ceně bytu je zahrnuta sklepní kóje a přiřazené parkovací stání.

Venku je obyvatelům domu k dispozici příjemná společná zahrada. Její zpevněná část láká k posezení na vzduchu a slunci, zatímco nezpevněná vybízí k zahradničení. Můžete se tady například pustit do pěstování zeleniny, bylinek i květin.

Budova architekta Bohumila Hübsmanna, kde pravděpodobně v roce 1919 začalo fungovat Bio Svět, tvoří roh ulic U Pekáren a Dolnoměcholupská. I jako Bydlení U Pekáren se stále pojí s filmem. V sousedství jsou situované filmové ateliéry, na skok je také moderní obchodní a zábavní centrum VIVO! Hostivař. Od Bydlení U Pekáren si můžete snadno zaskočit za filmovými zážitky, ale také dobrým jídlem nebo nákupy. Pestré vymoženosti města doplňuje nedaleký přírodní park Hostivař s Hostivařskou přehradou.

Hostivař se pyšní plnohodnotnou dopravní infrastrukturou, vlak, bus i tram navazují na stanice metra Depo Hostivař a Chodov. Spojení s centrem je vzdálené několik málo minut chůze, jako vlakové nádraží Praha-Hostivař, autobusová stanice U Továren, tramvajová a autobusová zastávka Nádraží Hostivař. Prakticky za rohem je nájezd na Průmyslovou ulici, jeden z hlavních silničních tahů Prahy.

Apartment No. 26 with a 2+1 layout and a floor area of 68.8 m² is located on the 2nd floor. It is oriented to the south, northeast. The price of the apartment includes a cellar cubicle and an assigned parking space.

Outside, a pleasant common garden is available to the residents of the house. Its paved part invites you to sit in the air and sun, while the unpaved part encourages gardening. For example, you can start growing vegetables, herbs and flowers here.

The building of the architect Bohumil Hübsmann, where Bio Svět probably started operating in 1919, forms the corner of U Pekáren and Dolnoměcholupská streets. Even as Living at Pekáren, it is still associated with the film. Film studios are located in the neighborhood, and the modern shopping and entertainment center VIVO is just a stone's throw away! The host. From Bydleni U Pekáren, you can easily stop by for movie experiences, but also good food or shopping. The diverse amenities of the city are complemented by the nearby Hostivař nature park with the Hostivař dam.

Hostivař is proud of a full-fledged transport infrastructure, the train, bus and tram connect to the Depo Hostivař and Chodov metro stations. Connections to the center are a few minutes' walk away, such as the Praha-Hostivař train station, the U Továren bus station, and the Nádraží Hostivař tram and bus stop. Practically around the corner is the entrance to Průmyslova Street, one of the main roads in Prague.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu826156
Dispozice2+1
Dostupné od16. 2. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha69
VybavenoNevybaveno
StavPřed rekonstrukcí
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 2,1 m²
MHD 2 minuty pěšky
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Továren
🚶 178 m (2 min)
PoštaPraha 102
🚘 1 969 m (5 min)
ObchodPekárna KONTINUA, spol. s r. o.
🚶 785 m (9 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 2 690 m (6 min)
RestauraceBistro U Ateliérů
🚶 249 m (3 min)
LékárnaHostivařská lékárna
🚘 2 073 m (6 min)
ŠkolaStřední škola automobilní a informatiky
🚶 812 m (10 min)
Mateřská školamateřská škola
🚘 2 162 m (6 min)
Sportoviště
🚶 508 m (6 min)
Hřiště
🚶 577 m (7 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.