Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyPreslova, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Preslova, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajMHD 2 minuty pěšky • Výtah • Sklep 7 m²
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nádherný, slunný byt ve 3. patře rezidence Preslova o rozloze 50,5 m2 se sklepem o velikosti 7,3 m2 v blízkosti Komenského sadů v klidné lokalitě je nyní k dispozici k pronájmu. Rezidence Preslova prošla kompletní rekonstrukcí včetně přístavby vedlejších rezidenčních budov a vnitřního dvora. V budově je výtah.

Byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou, bojlerem, podlahovým topením s možností dálkového ovládání a novou koupelnou se sprchovým koutem. Byt je slunný, má 3 okna v obývacím pokoji, 1 okno v koupelně a 1 okno v ložnici.

Nachází se v klidné vilové čtvrti v docházkové vzdálenosti od Komenského sadů a centra města. Byt není zařízen, ale po dohodě s nájemcem může být vybaven dle potřeby včetně osvětlení.

Nájemné za nezařízený byt činí 15 000 Kč měsíčně + služby. Za zařízený byt se platí 17 500 Kč + služby. Kauce odpovídá dvěma měsíčním nájmům. Možnost nastěhování ihned nebo po vybavení.

Beautiful, sunny apartment on the 3rd floor of Preslova Residence with an area of 50.5 m2, including a cellar of 7.3 m2, near Komenského Gardens in a quiet location, is now available for rent. Preslova Residence has undergone a complete reconstruction, including the addition of adjacent residential buildings and an inner courtyard. There is an elevator in the building.

The apartment is equipped with a modern kitchen unit, a boiler, underfloor heating with remote control, and a new bathroom with a shower. The apartment is sunny, with 3 windows in the living room, 1 window in the bathroom, and 1 window in the bedroom.

It is located in a quiet residential area within walking distance of Komenského Gardens and the city center. The apartment is unfurnished, but can be furnished according to the tenant's needs, including lighting, by agreement.

The rent for an unfurnished apartment is 15,000 CZK per month + utilities. For a furnished apartment, the rent is 17,500 CZK + utilities. The deposit is equivalent to two months' rent. Immediate move-in or after furnishing is possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu826180
Dispozice2+kk
Dostupné od16. 2. 2024
Podlaží3
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha51
VybavenoNevybaveno
StavPo rekonstrukci
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
Domácí mazlíčci vítáni
Sklep 7 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 223 m (3 min)
PoštaOstrava 40
🚶 504 m (6 min)
ObchodHruška
🚶 331 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 765 m (9 min)
RestauraceRestaurace Palouk
🚶 151 m (2 min)
LékárnaAgel
🚶 297 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Nádražní
🚶 713 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola Slavíčkova
🚶 368 m (4 min)
SportovištěSC Ostrava
🚶 429 m (5 min)
Hřiště
🚶 429 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.