Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 46 m² bez realitkyJana Palacha, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Jana Palacha, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Garáž • Sklep 10 m² • Terasa 55 m²
Cena4 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 201 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáváme luxusní bezbariérový byt 3+kk o velikosti 45 m2 v osobním vlastnictví, který se nachází na adrese Jana Palacha 1001 v centru Pardubic. Byt je dva roky po kolaudaci, umístěn v uzavřeném vnitrobloku s přístupem na čip, má vlastní parkovací místo, garážové stání, terasu a sklep. Vstup do bytu je ze společné chodby do zádveří se šatnou nebo přímo z garážového stání přes terasu.

Garážové stání o velikosti 25m2, terasa o velikosti 56m2. K bytu náleží sklep o velikosti 10m2. Vytápění je zajištěno samostatným plynovým kotlem s ohřevem TUV, který lze ovládat pomocí aplikace. Klimatizace zajišťuje pohodlné prostředí prostřednictvím tří jednotek, a k dispozici jsou také vnější rolety a vnitřní žaluzie oken.

Tento byt je ideální pro menší rodinu nebo jednotlivce a představuje také zajímavou investiční příležitost pro pronájem osobám s vyšším standardem.

Byt se nachází v přízemí s přímým vstupem na terasu, která je orientována na jihozápad. Disponuje dvěma neprůchozími pokoji a obývacím pokojem spojeným s kuchyní. Kuchyňská linka je vybavena luxusními spotřebiči včetně myčky, indukční desky, trouby, mikrovlnné trouby a americké lednice s výrobníkem ledu. Dále je zde dvojdřez a barový stůl se židlemi značky Ton.

Koupelna s WC je vybavena velkým luxusním sprchovým koutem, pračkou, sušičkou a dostatkem úložného prostoru.

Terasa je většinou zatravněná a disponuje automatickým zavlažováním a sekáním. Je oddělena od společných prostor dřevěným neprůhledným plotem výšky 2 m. Na terase je posezení s dřevěnou podlahou o velikosti 18 m2, letní kuchyní a markýzou s elektrickým pohonem. K dispozici je také vytápění, zahradní nábytek a bylinkový kout. Částečný stín poskytuje košatá borovice.

Uzavřené garážové stání je vybaveno příruční hobby dílnou a dostatkem úložného prostoru. Vjezd je přímo z parkovacího místa. Systém centrálního vysavače je k dispozici jak pro garážové stání, tak pro byt.

Nízké provozní náklady na bydlení.

Prodej probíhá přímo majitelem bez prostřednictví realitní kanceláře.

We are selling a luxury barrier-free apartment 3+kk with a size of 45 m2 in personal ownership, located at the address Jana Palacha 1001 in the center of Pardubice. The apartment is two years after approval, located in a closed courtyard with chip access, has its own parking space, garage space, terrace and cellar. The entrance to the apartment is from a common corridor to the vestibule with a dressing room or directly from the garage space via the terrace.

Garage space of 25m2, terrace of 56m2. The apartment has a cellar with a size of 10 m2. Heating is provided by a separate gas boiler with hot water heating, which can be controlled using an application. Air conditioning ensures a comfortable environment through three units, and external blinds and internal window blinds are also available.

This apartment is ideal for a smaller family or individual and also presents an interesting investment opportunity to rent to people of a higher standard.

The apartment is located on the ground floor with direct access to the terrace, which is oriented to the southwest. It has two separate rooms and a living room connected to the kitchen. The kitchen is equipped with luxury appliances including a dishwasher, induction hob, oven, microwave and American fridge with ice maker. There is also a double sink and a bar table with Ton chairs.

The bathroom with toilet is equipped with a large luxurious shower, washing machine, dryer and plenty of storage space.

The terrace is mostly grassy and has automatic irrigation and mowing. It is separated from the common areas by a wooden opaque fence 2 m high. On the terrace there is a sitting area with a wooden floor of 18 m2, a summer kitchen and an electric awning. There is also heating, garden furniture and a herb corner. Partial shade is provided by brush pine.

The closed garage is equipped with a handy hobby workshop and plenty of storage space. The entrance is directly from the parking lot. The central vacuum system is available for both garage space and apartment.

Low operating costs for housing.

The sale takes place directly by the owner without the intermediary of a real estate agency.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu826237
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 3. 2024
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha46
VybavenoVybaveno
StavPo rekonstrukci
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 55 m²
Sklep 10 m²
Garáž
Bezbariérový přístup
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDGorkého
🚶 170 m (2 min)
PoštaPardubice 5
🚶 325 m (4 min)
ObchodMňam
🚶 159 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 92 m (1 min)
RestauraceU Kapitána
🚶 382 m (5 min)
LékárnaNa Skřivánku
🚶 305 m (4 min)
ŠkolaWaldorfská škola
🚶 244 m (3 min)
Mateřská školaŠkolka Gorkého
🚶 274 m (3 min)
Sportoviště
🚘 1 894 m (4 min)
Hřiště
🚶 391 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.