Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 115 m² bez realitkyJasanová, Hostivice - Hostivice, Středočeský kraj

Rezervováno
Jasanová, Hostivice - Hostivice, Středočeský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž • Terasa 4,4 m²
Měsíční nájemné36 000 Kč

+ Poplatky za energie6 000 Kč
+ Vratná kauce54 000 Kč


Moderní dům 4+kk k pronájmu vám nabízí útulné bydlení v klidné lokalitě.

Celková plocha domu je 115 m2 a k tomu patří pozemek o velikosti 390 m2, kde si můžete užívat relaxaci a čerstvý vzduch. Parkování je zajištěno v garáži + 2 parkovací stání před domem.

Výborná dopravní dostupnost a obslužnost vlastní i veřejnou dopravou. V místě cca 200m vlaková zastávka (3 min vlakem na Zličín) do cca 600m stanice PID BUS. Občanská vybavenost je v místě úplná, v dostupnosti pěší chůze síť obchodů, škola, školka, sportovní areál, restaurace, policie, hasiči a potřebné služby. Úplná občanská vybavenost včetně nemocnice je v Praze cca 5km daleko.

Jedná se o typový dům developerského projektu společnosti CENTRAL GROUP z roku 2005. Dům je řadový krajní. Dům je bez podsklepení, má jedno podlaží nadzemní a plně obytné podkroví. Střecha je sedlová s vikýři, pod hřebenem je úložný prostor půdy. Dům je proveden z klasických stavebních materiálů. Dispozičně je v domě umístěna jedna bytová jednotka 4+kk s příslušenstvím. 1.NP obsahuje vstupní chodbu se schodištěm, obývací pokoj s kuchyňským koutem a koupelnu s WC. Z obývacího pokoje je přístup na zahradu za domem k západu. V přízemí je dále umístěna garáž pro jedno auto, garáž není komunikačně propojena s domem. Podkroví je složeno z chodby, tří samostatných pokojů, koupelny s WC a šatny. Z chodby je po žebříku přístup na půdu sloužící k případnému skladování. Celkový technický stav RD lze považovat za velmi dobrý, odpovídá stáří s dobrou průběžnou údržbou. Nemovitost je s připojením na všechny z veřejných sítí, tj. na elektro, plyn, vodovod a odpad. Pozemek náležející k nemovitosti je složen ze dvou pozemkových parcel o celkové výměře 390m2, má obdélníkový tvar a je přístupný z veřejné komunikace od východu. Zahrada je rovinná, je plně oplocená, zatravněna, s trvalými porosty. Přístup je po zpevněné veřejné komunikaci. Parkování je zajištěno v garáži, další místo na zpevněné ploše před ní.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu826399
Dispozice4+kk
Dostupné od18. 2. 2024
StavVelmi dobrý
PENBC - Úsporná
ProvedeníStandardní
Užitná plocha115
VybavenoČástečně
Plocha pozemku390
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Terasa 4,4 m²
Garáž
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 285 m (3 min)
PoštaHostivice
🚘 1 271 m (3 min)
ObchodLevné potraviny
🚶 833 m (10 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 247 m (4 min)
RestauraceU koruny
🚶 810 m (10 min)
LékárnaDr. Max
🚘 5 638 m (11 min)
ŠkolaGymnázium Hostivice
🚶 815 m (10 min)
Mateřská školaMateřská škola Fíček
🚘 1 181 m (4 min)
SportovištěTJ Hostivice
🚶 775 m (9 min)
Hřiště
🚶 677 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.