Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 87 m² bez realitkyNad Šestajovickým potokem, Praha - Klánovice

Nad Šestajovickým potokem, Praha - KlánoviceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné37 000 Kč

+ Poplatky za služby620 Kč
+ Poplatky za energie2 380 Kč
+ Vratná kauce74 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízím pěknou, slunnou novostavbu o dispozici 4+KK. Obytná plocha bytu je 87 m2, plocha pozemku 1035 m2.

Dům je koncipován jako nízkoenergetický s nízkými provozními náklady. Větší část spotřeby elektrické energie pokrývá FVE, umístěná na střeše domu. Okna a dveře jsou v provedení dle technických parametrů pro nízkoenergetické domy s trojsklem. V domě jsou dýhované interiérové dveře včetně obložkových zárubní, plovoucí podlahy a pod nimi topné celoplošné podlahové folie s možností regulovat teplotu v každé místnosti separátně. Součástí domu jsou také krbová kamna s nerezovým komínem. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s moderními elektrospotřebiči. V koupelně je vana, bojler pro ohřev teplé užitkové vody. WC je separátní.Na pozemku je k dispozici rozměrná zděná kůlna (úložný prostor 26 m2) a parkovací stání s nabíječkou na elektromobil, ke kterému se vjíždí branou na elektrický pohon (není vyobrazeno na fotografiích).

Dům se nachází na atraktivním místě obklopeném zelení se vzrostlými stromy ve vyhledávané lokalitě Prahy 9 – Klánovice.Bydlení je v docházkové vzdálenosti od školy, školky, vlakového nádraží a MHD. V docházkové vzdálenosti je i veškerá občanská vybavenost (lékaři, obchody, pošta, kino, kulturní centrum, divadlo, restaurace, kavárny, kynologický klub, květinářství, pošta, vinotéka atd.).V Klánovicích si užijete volnočasových aktivit (turistiky, cykloturistiky, běžkaření) a dalších sportů (fotbalový a tenisový klub, sportovní hala, koupaliště, fitness centrum).

Dostupné je také spojení MHD na metro B, Černý Most 15 minut a vlakové spojení 2x-4x za hodinu do centra Prahy, cca 20 minut na Masarykovo a Hlavní nádraží ze zastávky Klánovice – PID.Klánovice se nachází na východním okraji hlavního města Prahy a obklopuje je Klánovický les, který je součástí přírodní rezervace a ideálním místem pro bydlení, aktivní odpočinek a relaxaci.

Měsíční nájem činí 37 000 Kč + 3000 Kč poplatky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu826468
Dispozice4+kk
Dostupné od4. 3. 2024
StavVelmi dobrý
PENBC - Úsporná
Užitná plocha87
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 035
Typ budovyMontovaná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDPřímské náměstí
🚶 225 m (3 min)
PoštaPraha 914
🚘 986 m (3 min)
ObchodŽabka
🚘 1 815 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 3 636 m (8 min)
RestauraceBeseda
🚶 793 m (10 min)
LékárnaMediexpert
🚶 571 m (7 min)
ŠkolaMasarykova základní škola Klánovice
🚘 1 122 m (3 min)
Mateřská školaMS Lodicka
🚘 1 980 m (4 min)
SportovištěHala starosty Hanzala
🚘 1 126 m (3 min)
Hřiště
🚘 1 231 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.