Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyLíšeňská, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Líšeňská, Brno - Židenice, Jihomoravský krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Balkón 3,8 m² • Sklep 5 m²
Cena8 440 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 794 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Realitní kanceláře prosíme nevolat!

Ke koupi nabízíme krásný slunný byt v Juliánově.

Jedná se o cihlový byt v OV s dispozicí 3+kk, s komorou a dvěma balkóny. Všechna okna jsou orientována na jih a směrem do dvora, byt je tak odstíněn od hluku z ulice. Byt je opatřen bezpečnostními dveřmi a nachází se jako jediný v posledním čtvrtém patře bez výtahu. Dva pokoje jsou vybaveny klimatizací s čističkou vzduchu, v obývacím pokoji a kuchyni jsou vybudovány podhledy. V bytě je samostatný záchod a koupelna s rohovou vanou.

Dispozice bytu:

- pokoj 18,0 m2 s klimatizací, balkonem (cca 1.9 m2) a prostornou vestavěnou skříní

- pokoj 10,5 m2 s klimatizací

- obývací pokoj s kuchyní 25.8 m2 s balkonem (cca 1.9 m2) a markýzou

- záchod 0,7 m2

- koupelna 2.4 m2

- komora 5.1 m2 s velkou vestavěnou skříní

- předsíň 14.0 m2 s dvěma vestavěnými skříněmi

K bytu náleží sklep o rozloze cca 5 m2. K dispozici je také sdílená kočárkárna a kolárna. Vedle bytu je prostorná půda, ke které mají přistup pouze majitelé tohoto bytu, a kterou lze využít např. pro sušení objemného prádla.

Byt je ve velmi dobrém stavu, udržovaný, po částečných rekonstrukcích. Na jaro 2024 byla již naplánovaná rekonstrukce zbývajících rozvodů elektřiny do mědi (rekonstrukci hradí původní majitelé). Při rychlém jednání si tak nový majitel může navolit rozmístění zásuvek v pokojích.

U domu se nachází prostorná společná zahrada, kterou je možné využívat. Po domluvě lze převzít záhony po původních majitelích, včetně několika ovocných keříků, dvou hlav vinné révy a kompostéru.

Byt je pár kroků od tramvajové zastávky, odkud je člověk tramvají za 12 minut v centru města. Hned u domu je kavárna. V blízké vzdálenosti se nachází lesopark Bílá hora a areál Bzzzukot, kde je velké dětské hřiště, workout a další kavárna. V areálu se v průběhu roku pořádá mnoho kulturních akcí i akcí pro děti, v zimě je k dispozici kluziště. Na Juliánovském náměstí se nachází malé koupaliště, kde se bude v následujícím roce budovat sauna.

Real estate agencies, please do not call!

For sale, we offer a beautiful sunny apartment in Juliánov.

It is a brick apartment in OV with a layout of 3+kk, with a storage room and two balconies. All windows are facing south and towards the courtyard, so the apartment is shielded from the noise of the street. The apartment is equipped with security doors and is located as the only one on the top fourth floor without an elevator. Two rooms are equipped with air conditioning with an air purifier, false ceilings have been built in the living room and kitchen. The apartment has a separate toilet and a bathroom with a corner bathtub.

Apartment layout:

- room 18.0 m2 with air conditioning, balcony (approx. 1.9 m2) and a spacious built-in wardrobe

- room 10.5 m2 with air conditioning

- living room with kitchen 25.8 m2 with balcony (approx. 1.9 m2) and awning

- toilet 0.7 m2

- bathroom 2.4 m2

- storage room 5.1 m2 with a large built-in wardrobe

- hallway 14.0 m2 with two built-in wardrobes

The apartment includes a cellar with an area of ​​approx. 5 m2. There is also a shared stroller and bicycle storage room. Next to the apartment is a spacious attic, which is only accessible to the owners of this apartment, and can be used for drying bulky laundry, for example.

The apartment is in very good condition, well-maintained, after partial renovations. The remaining electrical wiring reconstruction to copper has already been planned for spring 2024 (the reconstruction is paid for by the original owners). With quick action, the new owner can choose the placement of sockets in the rooms.

There is a spacious shared garden next to the house, which can be used. By agreement, it is possible to take over the plots from the original owners, including several fruit bushes, two grapevines, and a composter.

The apartment is a few steps from a tram stop, where one can reach the city center by tram in 12 minutes. There is a café right next to the house. In the vicinity, there is the Bílá hora forest park and the Bzzzukot area, where there is a large children's playground, workout area, and another café. Throughout the year, many cultural events and children's activities are held in the area, and in winter, there is an ice rink available. There is a small swimming pool at Juliánovské náměstí, where a sauna will be built in the following year.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu826530
Dispozice3+kk
Dostupné od19. 2. 2024
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 3,8 m²
MHD 0 minut pěšky
Sklep 5 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDJuliánov
🚶 30 m (0 min)
PoštaBrno 36
🚶 582 m (7 min)
ObchodPotraviny
🚶 361 m (4 min)
BankaMoneta
🚶 479 m (6 min)
RestauraceDělnický dům
🚶 291 m (3 min)
LékárnaLékárna Jamborova
🚶 249 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Krásného 24
🚘 1 187 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Kamenačky
🚶 613 m (7 min)
SportovištěBowling Brno
🚘 754 m (2 min)
Hřiště
🚶 474 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.