Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem garáže • 13 m² bez realitkyPoděbradská, Praha - Vysočany

Poděbradská, Praha - VysočanyMHD do minuty pěšky
Měsíční nájemné2 490 Kč

+ Vratná kauce5 000 Kč


Nabízím k pronájmu exkluzivní garážové stání v prestižním projektu Nová Harfa, které vám přinese nejen bezpečí pro váš automobil, ale také pohodlí a skvělou dostupnost.

✨ Klíčové výhody:

- **Přímý vjezd z Poděbradské ulice:** Zapomeňte na složité manévrování v úzkých uličkách. S naším vjezdem přímo z hlavní ulice, ovládaným pohodlně čipem, bude parkování hračka.

- **Maximální bezpečnost:** Vaše vozidlo bude v bezpečí 24/7 díky pravidelným kontrolám od profesionálů z bezpečnostní agentury. Můžete spát klidně s vědomím, že o vaše auto je postaráno.

- **Vynikající dostupnost:** Se stáním v projektu Nová Harfa budete mít všechny důležité destinace na dosah ruky. Tramvajová zastávka Podkovářská je vzdálená pouhou minutu chůze, vlakové nádraží Praha Libeň a O2 Arena jsou jen 10 minut odtud.

Toto stání není jen místo, kde zaparkujete svůj vůz – je to brána k vaší pohodě a bezpečí. Pokud hledáte spolehlivé, bezpečné a pohodlně dostupné parkování v srdci Prahy, vaše hledání je u konce.

Pro více informací a domluvu prohlídky mě neváhejte kontaktovat... Váš nový bezpečný přístav pro vaše auto vás čeká!

Offering for rent an exclusive parking space in the prestigious Nová Harfa project, providing not only security for your vehicle but also convenience and excellent accessibility.

✨ Key Benefits:

- **Direct Entry from Poděbradská Street:** Forget about complicated maneuvers in narrow streets. With our entrance directly from the main street, controlled comfortably by a chip, parking will be a breeze.

- **Maximum Security:** Your vehicle will be safe 24/7 thanks to regular checks by professionals from a security agency. You can sleep peacefully knowing that your car is well cared for.

- **Excellent Accessibility:** With a parking space in the Nová Harfa project, all important destinations are within reach. The Podkovářská tram stop is just a minute's walk away, and Praha Libeň train station and the O2 Arena are only 10 minutes away.

This space is not just a place where you park your car – it is a gateway to your comfort and security. If you are looking for reliable, secure, and conveniently accessible parking in the heart of Prague, your search ends here.

For more information and to arrange a viewing, do not hesitate to contact... Your new safe haven for your car awaits!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu826792
Dostupné od20. 2. 2024
Plocha garáže13

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKabešova
🚶 51 m (1 min)
PoštaPraha 93
🚘 1 593 m (3 min)
ObchodPotraviny - Večerka
🚶 434 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 141 m (3 min)
RestauraceLa Rocket
🚶 558 m (7 min)
LékárnaLékárna WPK
🚶 744 m (9 min)
ŠkolaCOPTH
🚶 305 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 245 m (3 min)
SportovištěBig wall
🚘 1 501 m (3 min)
Hřiště
🚶 612 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.