Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyLitovická, Hostivice - Hostivice, Středočeský kraj

Rezervováno
Litovická, Hostivice - Hostivice, Středočeský krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby1 750 Kč
+ Poplatky za energie4 450 Kč
+ Vratná kauce16 700 Kč


Dlouhodobé ubytování v ubytovacím zařízení Fort Roxy. V okolí veškerá občanská vybavenost, autobusová zastávka před objektem. Nedílnou součástí budovy č.p. 476 je rovněž apartmán č. 01, nalézající se v 1. patře budovy. Tento apartmán je o velikosti 2+kk (vč. koupelny a WC) a o výměře 42 m2 je orientován do vnitřní zahrady. Jedná se o původní hotelový pokoj po rekonstrukci, apartmán není, co by samostatná jednotka, resp. byt zapsán v katastru nemovitostí, nicméně je plně způsobilý k užívání a bydlení. Je vybaven kuchyňskou linkou s varnou deskou a cirkulační digestoří s pachovým filtrem. Obytné místnosti a předsíň má na podlaze PVC, koupelna dlažbu. Apartmán je vybaven připojením pro automatickou pračku. Vytápění programovatelnými elektrickými přimotopy, vlastní podružný elektroměr a vodoměry na teplou a studenou vodu. Ceny za služby (voda, elektřina) jsou odhadovány ze spotřeby posledního dlouhodobého nájemce. Je vybaven zásuvkou společné atény a tel. přípojkou - je možné zřídit ADSL internetové připojení dle výběru ubytovaného. Je možné za poplatek parkovat v areálu, zdarma na venkovním parkovišti či v okolních ulicích. K dispozici kolárna. Je možné se přihlásit k trvalému pobytu. V celém objektu je zakázáno kouření ve vnitřních prostorách - apartmán je vybaven detektorem kouře.

Požadujeme po podpisu smlouvy 1x měsíční platbu nájemného a záloh + vratnou kauci ve výsi 2x nájemné a zálohy. V případě dodání výpisu z evidence exekucí je požadováná jen kauce v výši 1x nájemné a zálohy. V případě přítomnosti zvířete (kočka, pes) je požadována vyšší kauce s ohledem na předpokládané vyšší opotřebení. Vzhledem PVC podlahám preferujeme nájemce bez zvířat, respektujícího cizí či společný majetek, s kladným vztahem k úklidovým pomůckám a ochotným se řídit smluvními dokumenty a pravidly domu.

Nabízíme dlouhodobý nájemní vztah v udržované a spravované nemovitosti. Prohlídky možné po domluvě. Před prohlídkou zasíláme dotazník zájemce a vzorovou smluvní dokumentaci k náhledu.

Long-term accommodation in Fort Roxy In the vicinity of all civic amenities, bus stop in front of the building. An integral part of the building no. 476 is also apartment No. 04, located on the 2nd floor of the building. This apartment is 1 + kk (incl. Bathroom and toilet) and has an area of ​​18.9 m2 is oriented to the inner garden. This is the original hotel room after reconstruction, the apartment is not what a separate unit, respectively. The apartment is registered in the Real Estate Cadastre, however, it is fully eligible for use and housing. It is equipped with a kitchen with a hob and a circulating hood with an odor filter. Living room and hallway have PVC floors, bathroom tiles. The apartment is equipped with a washing machine connection. Electric electric heating, own secondary electricity meter and water meters for hot and cold water. It is equipped with a common Athens socket and telephone connection - it is possible to set up an ADSL internet connection according to the choice of the accommodated. It is possible to park in the area for a fee, free in the outdoor car park or in the surrounding streets. Bicycle shed available. It is possible to apply for permanent residence. Smoking is not allowed in the whole building - the apartment is equipped with a smoke detector.

After signing the contract, we require 1x monthly payment of rent and advance + refundable deposit in the amount of 2x rent and advance. In the case of delivery of an extract from the register of foreclosures (Czech Point), only a deposit of 1x rent and deposit is required. In the case of the presence of an animal (cat, dog), a higher deposit is required with regard to the expected higher wear. Tours possible by appointment from 3.1.2022

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu826797
Dispozice2+kk
Dostupné od26. 2. 2024
Podlaží1
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha42
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOstatní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníOstatní
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Garáž
MHD 0 minut pěšky
Parkování
Předzahrádka 100 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDHostivice, Litovice
🚶 5 m (0 min)
PoštaHostivice
🚶 668 m (8 min)
ObchodHypermarket Tesco
🚶 739 m (9 min)
BankaČeská spořitelna, Hostivice
🚶 789 m (9 min)
RestauracePizza Grill Gracia
🚶 582 m (7 min)
LékárnaDr. Max
🚘 7 453 m (10 min)
ŠkolaZŠ Hostivice
🚶 520 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Hostivice
🚶 620 m (7 min)
SportovištěSokolovna
🚘 1 177 m (2 min)
Hřiště
🚶 509 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.