Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Vrchlabí, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vrchlabí, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vrchlabí, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 7 ložnic bez realitkyVrchlabí - Vrchlabí, Královéhradecký kraj

Vrchlabí - Vrchlabí, Královéhradecký kraj

Pronájem Rekreačního domu Vrchlabí v oblasti Krkonoše: 7 ložnic, celkem pro 6 až 22 osob.rekreační dům za týden: léto 59.000kč, zima 75.000kč. Pension Kobr se nachází v horském městečku Vrchlabí – bráně Krkonoš. Vrchlabí je malebné město s téměř 13000 obyvateli, rozkládající se v údolí horního toku Labe. Je ideálním východiskem do nejvyšších českých hor. Návštěvníkům nabízí mnoho lyžařských, turistických i cykloturistických příležitostí a také řadu zajímavých historických památek.

Pension Kobr byl otevřen v roce 2000 a nachází se na strategickém místě, téměř v centru města, zároveň však v klidné části s dobrou dostupností jak pro pěší turistiku, tak i veškeré zimní sporty. Za dobu svého působení jej navštívilo bezpočet skupin, rodin s dětmi, párů, nastávajících rodičů, kteří se rozhodli pro vrchlabskou porodnici, i zaměstnanců firem. Hosté mají k dispozici saunu (venkovní i vnitřní) vybavenou kuchyni, jídelnu a samoobslužný bar.

Parametry nemovitosti

NázevPension Kobr
Ložnice7 ložnic
MěstoVrchlabí
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacita6 až 22 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.