Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 340 m² bez realitkyPražská, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Pražská, Beroun - Beroun, Středočeský krajBalkón 10 m²
Cena8 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 37 702 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji velmi zajímavou původní stavbu, na okraji města Berouna v ulici Pražská, která historicky poskytovala služby v provaznictví v kombinaci s bydlením. Tento pohodlný domek s garáží, dvorkem, zahradou, průmyslovou stavbou a s prostornými interiéry může být přesně tím, co hledáte. Díky svým parametrům je ideální jako sklad dílna či výrobna. Tato nabídka je skvělou příležitostí pro lidi hledající stabilní a perspektivní podnikání. Dispozice domu poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení pro dvě rodiny. Pod střechou je také půda, která může být v případě potřeby přebudována na další obytnou místnost. Dům je částečně podsklepen. Střecha je pokryta taškami, bramac . (vytápění je řešeno buď elektrokotlem nebo kotel na tuhá paliva, topný prvek jsou radiátory),Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci, Celkový stav nemovitosti vyžaduje rekonstrukci, zároveň však umožňuje okamžité nenáročné bydlení., Lokalita vyniká dobrou dopravní dostupností. V blízkosti se nachází dálnice D5, vlaková zastávka a autobusová zastávka, což umožňuje snadné a pohodlné cestování do okolních obcí a do Prahy. Cena 8 890000KčUžitná plocha340m2Plocha pozemku500m2Zastavěná plocha306m2 https://mega.nz/folder/e6hjCDzK#EdjOkPTDqvOYanDilsGAlA

I offer for sale a very interesting original building on the outskirts of the town of Beroun in Prague Street, which historically provided services in ropemaking combined with living. This comfortable house with a garage, courtyard, garden, industrial building, and spacious interiors could be exactly what you are looking for. Due to its parameters, it is ideal as a warehouse, workshop, or factory. This offer is a great opportunity for people looking for stable and promising business. The layout of the house provides plenty of space for comfortable living for two families. There is also an attic under the roof, which can be converted into an additional living space if needed. The house is partially basemented. The roof is covered with tiles, bramac. (heating is provided by either an electric boiler or a solid fuel boiler, with radiators as the heating element). The house is connected to the municipal water supply and sewerage. The overall condition of the property requires renovation, but at the same time allows for immediate and easy living. The location stands out for its good transportation accessibility. Nearby are the D5 highway, a train station, and a bus stop, allowing for easy and comfortable travel to surrounding villages and to Prague. Price 8,890,000 CZK. Usable area 340m2. Land area 500m2. Built-up area 306m2. [Link to photos](https://mega.nz/folder/e6hjCDzK#EdjOkPTDqvOYanDilsGAlA)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu826928
DispoziceOstatní
Dostupné od21. 2. 2024
StavPřed rekonstrukcí
Typ budovySmíšená
RizikaPrověřit »
Užitná plocha340
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku500
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 10 m²
MHD 2 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 821 m (10 min)
PoštaBeroun 1
🚘 2 823 m (8 min)
ObchodAlbert
🚘 2 463 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 435 m (3 min)
RestauraceNa Marjánce
🚶 683 m (8 min)
LékárnaLékárna Na náměstí
🚘 2 751 m (8 min)
ŠkolaBeroun Závodí
🚘 1 008 m (2 min)
Mateřská školaKatolická mateřská škola
🚘 2 702 m (7 min)
SportovištěTyran
🚘 2 467 m (6 min)
Hřištědětské hřiště
🚘 1 222 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.