Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Chyšky, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Chyšky, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Chyšky, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyChyšky - Květuš, Jihočeský kraj

Chyšky - Květuš, Jihočeský kraj

chata za týden: léto 8.400 Kč, zima 10.500 Kč

Více informací


Pronájem Chaty Chyšky - Kvašťov v oblasti Jižní Čechy: 2 ložnice, celkem pro 1 až 8 osob.chata za týden: léto 8.400kč, zima 10.500kč. Domeček na ubytování jsme nazvali "LIBOSAD" protože se nachází uprostřed sadu v blízkosti vzrostlých třešní a jabloně. Sad je součástí venkovského stavení. Je proto možnost zažít přírodní život díky kontaktu s hospodářskými zvířaty jako jsou ovce, králíci, slepice a v určitém období roku i chov prasete pro tradiční domácí zabijačku.

Součástí sadu je i zeleninová zahrada a po dohodě je možné se podílet na péči o ni nebo užívat plodů okolní přírody ke konzumaci. :-) Zralé třešně je například možné trhat přímo z terasy domku nebo z okna spací galerie v patře. "LIBOSAD" je postavený jako čistá dřevostavba z přírodních materiálů a je vybavený několika osobitými uměleckými prvky pro zpříjemnění, zútulnění a vytvoření partnerské a rodinné atmosféry. Vesnice je neprůjezdná, končí zde cesta v polích a proto se tu pohybuje jen málo vozidel místních obyvatel a krajina je okouzlující na procházky, výlety na kolech nebo sběr hub v místních lesích. Součástí venkovského stavení je vybavená truhlářská dílna pro výrobu z masivního dřeva. Po předchozí dohodě ohledně návrhu a zajištění materiálu je možnost rozšířit zážitek z pobytu o pracovní terapii. Hlavně pro tatínky. :-) Možnost si s dopomocí odborníka vyrobit originální interiérový doplněk i větších rozměrů, jako je třeba jídelní stůl.

Parametry nemovitosti

NázevChaloupka Libosad
Ložnice2 ložnice
MěstoChyšky - Kvašťov
Wifine
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 8 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.