Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Chyšky, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Chyšky, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Chyšky, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyChyšky - Květuš, Jihočeský kraj

Chyšky - Květuš, Jihočeský kraj

Pronájem Chaty Chyšky - Kvašťov v oblasti Jižní Čechy: 2 ložnice, celkem pro 1 až 8 osob.chata za týden: léto 8.400kč, zima 10.500kč. Domeček na ubytování jsme nazvali "LIBOSAD" protože se nachází uprostřed sadu v blízkosti vzrostlých třešní a jabloně. Sad je součástí venkovského stavení. Je proto možnost zažít přírodní život díky kontaktu s hospodářskými zvířaty jako jsou ovce, králíci, slepice a v určitém období roku i chov prasete pro tradiční domácí zabijačku.

Součástí sadu je i zeleninová zahrada a po dohodě je možné se podílet na péči o ni nebo užívat plodů okolní přírody ke konzumaci. :-) Zralé třešně je například možné trhat přímo z terasy domku nebo z okna spací galerie v patře. "LIBOSAD" je postavený jako čistá dřevostavba z přírodních materiálů a je vybavený několika osobitými uměleckými prvky pro zpříjemnění, zútulnění a vytvoření partnerské a rodinné atmosféry. Vesnice je neprůjezdná, končí zde cesta v polích a proto se tu pohybuje jen málo vozidel místních obyvatel a krajina je okouzlující na procházky, výlety na kolech nebo sběr hub v místních lesích. Součástí venkovského stavení je vybavená truhlářská dílna pro výrobu z masivního dřeva. Po předchozí dohodě ohledně návrhu a zajištění materiálu je možnost rozšířit zážitek z pobytu o pracovní terapii. Hlavně pro tatínky. :-) Možnost si s dopomocí odborníka vyrobit originální interiérový doplněk i větších rozměrů, jako je třeba jídelní stůl.

Parametry nemovitosti

NázevChaloupka Libosad
Ložnice2 ložnice
MěstoChyšky - Kvašťov
Wifine
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 8 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.