Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 16523 m² bez realitkyDolní Slivno - Slivínko, Středočeský kraj

Dolní Slivno - Slivínko, Středočeský krajMHD 1 minuta pěšky
Cena7 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 535 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji krásný pozemek o rozloze 16 523 m², který se nachází v klidné lokalitě. Tento pozemek je ideální pro ty, kteří hledají prostor pro své zemědělské nebo rekreační aktivity.

Pozemek je ve vlastnictví osobním a je vhodný pro všechny, kteří touží po vlastním kousku přírody. Máte zde možnost vytvořit si svůj vlastní ráj daleko od ruchu města.

Díky své rozloze a typu pozemku (pole) máte neomezené možnosti využití. Buďte tvůrci svého vlastního domova nebo zahrady a užívejte si klidu a pohody, kterou tato lokalita nabízí.

Pokud máte zájem o tento pozemek, neváhejte mě kontaktovat skrz zprávy a domluvíme se na prohlídce. Tato nabídka je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají prostor pro své sny a plány. Budu se těšit na vaši zprávu a na setkání s vámi na místě.

I offer for sale a beautiful plot of land with an area of 16,523 m², located in a quiet area. This plot is ideal for those looking for space for their agricultural or recreational activities.

The land is privately owned and is suitable for anyone who desires their own piece of nature. You have the opportunity to create your own paradise far away from the hustle and bustle of the city.

Due to its size and type of land (field), you have unlimited possibilities for use. Be the creator of your own home or garden and enjoy the peace and tranquility that this location offers.

If you are interested in this land, do not hesitate to contact me through messages and we will arrange a viewing. This offer is a great opportunity for those looking for space for their dreams and plans. I look forward to your message and meeting you on site.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu827461
Plocha pozemku16 523
Typ pozemkuPole
Dostupné od24. 2. 2024
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDDolní Slivno, Slivínko
🚶 165 m (2 min)
PoštaDolní Slivno
🚘 915 m (1 min)
Obchod
🚘 1 791 m (2 min)
BankaČeská spořitelna, Benátky nad Jizerou
🚘 7 737 m (10 min)
RestauraceU hřiště
🚘 7 719 m (10 min)
LékárnaNa náměstí
🚘 7 545 m (10 min)
ŠkolaZákladní škola
🚘 890 m (1 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 886 m (1 min)
Sportoviště
🚘 7 994 m (10 min)
Hřiště
🚘 6 937 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.