Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1289 m² bez realitkyHabřická, Praha - Sobín

Habřická, Praha - SobínMHD 2 minuty pěšky
Cena16 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 71 248 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji stavební pozemek/dům k rekonstrukci či demolici v malebné části Prahy 5 Sobín 5 minut od metra B Zličín a dvou velkých obchodních center Homepark Zličín a Metropole Zličín a Ikea s výborným dojezdem na letiště i do centra Prahy.

Pozemek se nachází na konci slepé ulice v naprostém tichu, klidu a soukromí. Okolní zástavba vilek je dokončena, nebudete do budoucna ničím rušeni. Na druhém konci ulice tenisové kurty a autobusová zastávka s přímým spojením na metro B Zličín i metro A Petřiny. V těsné blízkosti vzniká nový veliký krajinný park Sobín a ovocné sady viz foto.

Největší výhodou pozemku je stavební povoleni, již rekonstruujete dům s číslem popisným na zastavěné ploše 246 m2, tedy výrazně méně administrativy a mnohem rychlejší výstavba, elektřina a obecni vodovod a kanalizace zavedeny, plyn v příjezdové komunikaci.

Pozemek nabízí vzrostlé stromy a absolutní klid a odstínění od sousedů. Velikou výhodou je vlastní studna, tedy velmi nízké náklady na vnitřní i vnější bazén i provoz domu.

V této krásné klidné oblasti s výbornou dostupnosti do centra, na letiště a Prahu 6 se pozemky vyskytují velmi zřídka a takto krásné místo se nabízí jednou za mnoho let. Rádi se s vámi sejdeme na prohlídce.

V případě více zájemců si vyhrazujeme právo výběru nejvýhodnější nabídky dle našich kriterií. Výborná a bezpečná stabilní možnost uložení peněz v dnešní době, za posledních 30 let se cena zvýšila mnohonásobně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu827737
Plocha pozemku1 289
Typ pozemkuStavební
Dostupné od26. 2. 2024
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDValtická
🚶 202 m (2 min)
PoštaPraha 517
🚘 1 933 m (4 min)
ObchodAMU Market
🚘 4 024 m (9 min)
BankaKomerční banka
🚘 2 203 m (4 min)
RestauraceRestaurace u Kapalínů
🚶 517 m (6 min)
LékárnaDr. Max
🚘 3 633 m (7 min)
Škola
🚘 3 922 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Fíček
🚘 2 136 m (4 min)
Sportoviště
🚘 1 787 m (3 min)
Hřiště
🚘 1 516 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.