Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře • 11 m² bez realitkySokolovská, Praha - Karlín

Sokolovská, Praha - KarlínMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Vratná kauce8 000 Kč


Nabízíme útulnou kancelář v centru Prahy, ideální pro vaše podnikání. Nachází se pouze 2 minuty pěšky od zastávky metra Florenc, což zajišťuje snadnou dostupnost pro vás i vaše klienty.

Kolem budovy je dostatek možností parkování v modré zóně, a pokud preferujete hlídané parkování, jsou zde k dispozici parkovací místa ve vedlejší budově. To vám umožní pohodlné a bezstarostné parkování přímo u vaší pracovny.

Kancelář se nachází v prvním patře a nabízí veškeré potřebné vybavení pro váš pracovní komfort. V chodbě vedle kanceláře jsou moderní pánské a dámské záchody, spolu s dřezem na umývání nádobí, abyste měli vše, co potřebujete.

I když je kancelář částečně vybavená, máte možnost si ji upravit dle svých potřeb a představ. Podívejte se na přiložené fotografie a dejte nám vědět, jak vám můžeme přizpůsobit prostor podle vašich představ a potřeb.

Pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

We offer a cozy office space in the heart of Prague, perfect for your business needs. Situated just a 2-minute walk from Florenc metro station, the location ensures easy accessibility for you and your clients.

Surrounding the building, there are ample parking options in the blue zone. If you prefer secure parking, we have designated spaces available in the adjacent building, providing convenient and worry-free parking right next to your workplace.

The office is located on the first floor and comes equipped with all the necessary amenities for your working comfort. Adjacent to the office in the corridor, you'll find modern male and female restrooms, along with a sink for dishwashing, ensuring you have everything you need.

While the office is partially furnished, you have the flexibility to customize it according to your preferences and requirements. Take a look at the attached photos and let us know how we can tailor the space to meet your visions and needs.

For more information or to schedule a viewing, feel free to contact us.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu827792
VybavenoČástečně
StavDobrý
Typ budovySmíšená
Plocha kanceláře11
Dostupné od15. 3. 2024
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
Domácí mazlíčci vítáni
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKarlínské náměstí
🚶 158 m (2 min)
PoštaPraha 87
🚶 346 m (4 min)
Obchod
🚶 43 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 369 m (4 min)
RestauraceSushi Time Sokolovská
🚶 19 m (0 min)
LékárnaLékárna Karlín
🚶 150 m (2 min)
ŠkolaCírkevní střední škola Jana Boska
🚶 300 m (4 min)
Mateřská školaCírkevní mateřská škola Laura
🚶 308 m (4 min)
SportovištěLivingWell Health Club & Spa
🚶 344 m (4 min)
Hřiště
🚶 360 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.