Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyFrantiška Formana, Ostrava - Dubina u Ostravy, Moravskoslezský kraj

Františka Formana, Ostrava - Dubina u Ostravy, Moravskoslezský krajMHD 2 minuty pěšky • Výtah • Balkón 2 m² • Sklep 2 m²
Cena3 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 377 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


JSEM MAJITEL!! Volný od 1.6.2024!! V bytě bude od měsíce Března probíhat NADSTANDARTNÍ LUXUSNÍ REKONSTRUKCE prostorného bytu, který bude mít podobu viz FOTA. Možnost ovlivnění DESIGNU INTERIÉRU. Byt je v Dr. Vl. s PŘEVDODEM do OS.VL. za 0 Kč v druhé polovině roku 2024 (možno čerpat HÚ) o velikosti 3+1 (70 m2) v 7NP/8NP ve velmi lukrativní lokalitě v Ostrava - Dubina ul. Fr. Formana 238/33, O - Dubina (konec Dubiny). Jedná se o byt v panelové zástavě, velice pěkné výhledy na Beskydy. Byt bude kompletně nově zrekonstruovaný, moderní, čistý, vše bude nové nepoužívané. Z prostorné předsíně (zde jsou 2 prostory pro ŠATNU) je samostatný vstup jak do dětského pokoje, tak i do obývacího pokoje, který bude propojen s velice prostornou kuchyní ( kuchyň bude zvětšena díky zvětšení bytového jádra cca o 1,5 m), tak i do ložnice (BALKÓN). V obývacím pokoji (ŠEDÁ BETONOVÁ STĚRKA – viz fota) vč. umístění přípravy na LED TV uhl. 108 cm, LED podsvícení. Ložnice rovněž příprava na LED TV uhl. V oknech budou nainstalovány nové žaluzie. Samotný byt bude po kompletní rekonstrukci. Nová el. instalace v mědi (nová REVIZE), nové SADROKARTONOVÉ PODHLEDY v celém bytě vč. čtvercových LED PANELU, nové rozvody vody, odpadů. Jádro bytové jednotky bude NOVÉ, ZDĚNÉ (díky změně dispozice bude rovněž koupelna zvětšena cca o 1 m - nové obklady, dlažba šedá ANTRACIT (rozměr 60x60), nová umyvadlová skříň s bílým keramickým umyvadlem a baterií (viz fota), vana s NIKOU a s LED pod svícením, vanová baterie, SKLENĚNÝ SPROCHOVÝ KOUT, WC je samostatné závěsné (LED podsvícení), stoupačky jsou již v plastu. V celém bytě jsou nové kvalitní štukové omítky. Na podlahách kvalitní pl. Podlaha odstín DUB. Nové interiérové dveře (BÍLÁ MODERN s MDF vyplní a s mléčným sklem vč. zárubní, nové vchodové dveře (digitální kukátko) rovněž v odstínu BÍLÁ MODERN. Moderní kuchyňská linka instalovaná až ke stropu, ve vysokém ANTRACITOVÉM lesku s LED podsvícení (viz FOTA), vč. veškerých vestavěných spotřebičů (kombinovaná lednice vč. mrazáku, integrovaná myčka, sklokeramická ELEKTRICKÁ INDUKCE, vestavná PRAČKA se SUŠIČKOU vč. přípravy, multifunkční horkovzdušná a mikrovlna trouba, černý gratinovaný dřez, VINOTÉKA. Celý byt bude laděný v moderním stylu. Na veškeré kuchyňské spotřebiče je 2 záruka. Dům je po kompletní REVITALIZACI (pl. okna, zateplená střecha, nový vchod, nový výtah stojící přímo na patře, schránky, zvonky. Velice klidný dům. Slušní sousedé. Pěkné bydlení v blízkosti v oblasti Dubiny. K bytové jednotce náleží sklep. Nízké měsíční náklady Kč 3550+INKASO (el., internet). Veškerá občanská vybavenost v dosahu (MHD, škola, školka, lékař, lékárna, ALBERT Hruška, atd..).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu827888
Dispozice3+1
Dostupné od27. 2. 2024
Podlaží7
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha70
VybavenoNevybaveno
StavPo rekonstrukci
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 2 m²
Výtah
Sklep 2 m²
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDDubina (St.3)
🚶 244 m (3 min)
PoštaOstrava 30
🚘 1 871 m (5 min)
ObchodAlbert
🚶 270 m (3 min)
BankaKB
🚘 2 594 m (5 min)
RestauraceU Formana
🚶 743 m (9 min)
LékárnaForte
🚶 395 m (5 min)
ŠkolaZŠ Ostrava - Stará Bělá
🚘 3 463 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 249 m (3 min)
SportovištěMěstská hala Dubina
🚶 426 m (5 min)
Hřiště
🚶 130 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.