Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Prodej pozemku 1.114 m², Liblice, Středočeský kraj
Prodej pozemku 1.114 m², Liblice, Středočeský kraj
Prodej pozemku 1.114 m², Liblice, Středočeský kraj
Prodej pozemku 1.114 m², Liblice, Středočeský kraj

Prodej pozemku • 1114 m² bez realitkyLiblice - Liblice, Středočeský kraj

Liblice - Liblice, Středočeský kraj
Cena6 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 524 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krásný stavební pozemek o velikosti 1114 m2, určený pro výstavbu rodinného domu. Pozemek obdelníkového tvaru (cca 28 m x 38 m) je umístěn v klidné oblasti na hranici intravilánu obce Byšice, ale spadá do katastru obce Liblice. Jsou zde připraveny veškeré inženýrské sítě (elektřina, plyn, vodovod, napojení na veřejnou kanalizaci). Dle územního plánu se jedná o plochy smíšené obytné - venkovské. K pozemku vede místní zpevněná komunikace a samotná oblast je vedená jako obytná zóna s nově vybudovanou a kolaudovnou infrastrukturou dle platných norem a předpisů (komunikace, veřejné osvětlení).

Obec Byšice je pro svou polohu ideálním místem - výborná dostupnost na Mělník a do Neratovic (obojí cca 10 minut autem) nebo Mladé Boleslavi či Prahy (cca 30 minut autem). Autobusová zastávka a vlaková stanice přímo v obci v dochozí vzádlenosti cca 10 - 15 minut.

V obci Byšice se nachází potřebná občanská vybavenost. Základní a mateřská škola. Družina. Praktický lékař pro děti i dospělé. Stavební úřad. Fotbalové hřiště, tenisové kurty. Pohostinství. V obci Liblice je nádherný barokní zámek Liblice, který je konferenčním centrem AV ČR. Má volně přístupný zámecký park a pořádají se zde různé kulturní akce (dětský den, den medu, apod.).

V okolí je dostatek turistických tras a přímo obcí vede Naučná Stezka Byšice. Cyklotrasy vedoucí do CHKO Kokořínsko - Máchův kraj nebo se můžete vydat druhým směrem na rovinaté cyklotrasy vedoucí kolem řeky Labe.

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat.

RK nevolat!

продаж землі під забудову, Land for sale

We offer for sale a beautiful building plot of 1114 m2, intended for bulding of a family house. The rectangular-shaped plot (approximately 28 m x 38 m) is located in a quiet area on the border of the intravillage of the village Byšice, but falls within the cadastral territory of the village of Liblice. All engineering networks are prepared here (electricity, gas, water supply, connection to public sewerage). According to the land use plan, it is an area of mixed residential - rural land. The plot is accessible by a local paved road and the area itself is designated as a residential zone with newly built and approved infrastructure according to current standards and regulations (roads, public lighting).

The village of Byšice is an ideal location - excellent accessibility to Mělník and Neratovice (both about 10 minutes by car) or Mladá Boleslav and Prague (about 30 minutes by car). The bus stop and train station are directly in the village within walking distance of about 10 - 15 minutes.

The village of Byšice offers all necessary amenities. Primary and nursery school. Daycare. General practitioner for children and adults. Building authority. Football field, tennis courts. Hospitality. In the village of Liblice, there is a beautiful baroque castle Liblice, which is a conference center of the Academy of Sciences of the Czech Republic. It has a freely accessible castle park and various cultural events are held there (children's day, honey day, etc.).

There are plenty of hiking trails in the area, and the Educational Trail Byšice leads directly through the village. Cycling routes lead to the Kokořínsko - Máchův kraj Protected Landscape Area, or you can head in the other direction to flat cycling paths along the Elbe River.

For more information, do not hesitate to contact us.

Do not call real-estate agency.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu827962
Plocha pozemku1 114
Typ pozemkuStavební
Dostupné od27. 2. 2024
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 4 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDByšice
🚶 813 m (10 min)
PoštaByšice
🚘 1 687 m (3 min)
Obchod
🚘 913 m (1 min)
RestauraceNa městečku
🚘 1 639 m (3 min)
LékárnaMedicentrum
🚘 9 471 m (11 min)
ŠkolaZákladní škola Byšice
🚘 1 371 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Byšice
🚘 1 655 m (3 min)
SportovištěSokolovna Přívory
🚘 4 253 m (7 min)
Hřiště
🚘 1 626 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.