Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 56 m² bez realitkyNádražní, Kralupy nad Vltavou - Kralupy nad Vltavou, Středočeský kraj

Nádražní, Kralupy nad Vltavou - Kralupy nad Vltavou, Středočeský krajMHD do minuty pěšky • Garáž • Balkón 5 m²
Cena6 119 003 Kč

Tato nemovitost již od 25 950 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte prostorný a moderní byt v klidné a zelené lokalitě? Pak by vás mohl zaujmout tento byt 3+kk v novostavbě v Kralupech nad Vltavou. Byt má obytnou plochu 55,80 m² a nachází se v 5. patře bytového domu. Byt je situován jih a západ, takže si můžete užívat slunečních odpolední a krásných západů slunce na svém balkoně. Dispozice bytu je praktická a komfortní. Obývací pokoj je propojený s kuchyňským koutem, který je vybavený moderními spotřebiči. Byt má tři pokoje, z nichž jeden může sloužit jako pracovna nebo dětský pokoj. Koupelna je vybavená vanou. K bytu náleží také garážové stání a sklep.

Byt je v družstevním vlastnictví, což znamená, že nepotřebujete hypotéku, stačí zaplatit 25 % z ceny bytu a můžete se nastěhovat. Družstevní podíl lze snadno a rychle převést na třetí osobu, pokud byste se rozhodli prodat byt v budoucnu.

Byt je součástí moderního bytového komplexu Rezidence U Vltavy, který nabízí pohodlné bydlení ve spojení s přírodou, v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, jako jsou školy, školky, obchody, restaurace, lékárny, sportovní areály, cyklostezky a kulturní památky. Nedaleko je také nádraží, odkud se můžete snadno dostat do hlavního města vlakem.

Pokud vás tento byt zaujal, neváhejte nás kontaktovat! Připravíme vám model financování na míru vašim možnostem.

Are you looking for a spacious and modern apartment in a quiet and green location? Then this 3+kk apartment in a new building in Kralupy nad Vltavou might interest you. The apartment has a living area of 55.80 m² and is located on the 5th floor of an apartment building. The apartment is oriented to the south and west, allowing you to enjoy sunny afternoons and beautiful sunsets on your balcony. The layout of the apartment is practical and comfortable. The living room is connected to a kitchenette, which is equipped with modern appliances. The apartment has three rooms, one of which can serve as a study or a children's room. The bathroom is equipped with a bathtub. The apartment also includes a garage parking space and a cellar.

The apartment is in cooperative ownership, which means you do not need a mortgage, just pay 25% of the apartment's price and you can move in. The cooperative share can be easily and quickly transferred to a third person if you decide to sell the apartment in the future.

The apartment is part of the modern residential complex Rezidence U Vltavy, which offers comfortable living in connection with nature, close to all amenities such as schools, kindergartens, shops, restaurants, pharmacies, sports facilities, bike paths, and cultural monuments. A train station is also nearby, from where you can easily reach the capital city by train.

If you are interested in this apartment, do not hesitate to contact us! We will prepare a financing model tailored to your possibilities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu828249
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 6. 2026
Podlaží5
Typ budovySmíšená
Užitná plocha56
VybavenoNevybaveno
StavVe výstavbě
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 5 m²
MHD 0 minut pěšky
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKralupy n. Vlt., železniční stanice
🚶 28 m (0 min)
PoštaKralupy nad Vltavou 1
🚶 487 m (6 min)
ObchodHello!
🚶 5 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 165 m (2 min)
RestauraceFABRICA Bowling - Restaurant
🚶 251 m (3 min)
LékárnaLékárna U Nádraží
🚶 117 m (1 min)
ŠkolaZŠ Komenského
🚶 332 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Kralupy nad Vltavou, Gen. Klapálka
🚶 823 m (10 min)
Sportovištěposilovna + bowling
🚶 631 m (8 min)
Hřiště
🚶 387 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.