Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 110 m² bez realitkyPod Stráží, Veverská Bítýška - Veverská Bítýška, Jihomoravský kraj

Pod Stráží, Veverská Bítýška - Veverská Bítýška, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena11 500 000 KčUšetříte 400 000 Kč11 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 48 771 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rohový řadový rodinný dům 4+kk o rozloze 110 m2 s pozemkem 284 m2.

V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj propojený kuchyní a jídelnou, uzavíratelná vstupní hala, WC/prádelna a komora. V prvním patře je k dispozici ložnice a dva pokoje a dále pak koupelna s vanou a sprchovým koutem.

Dům má podlahové elektrické vytápění ve všech místnostech, dřevěné podlahy a schodiště ve všech místnostech kromě WC, koupelny a vstupní haly. Dřevěná okna jsou vybavena vnitřními žaluziemi a sítěmi proti hmyzu.

Obývací pokoj, kuchyně a jídelna disponují klimatizací, celý dům je chráněn alarmem a internetové připojení je realizováno O2 5G vysílačem s WiFi routery v obou patrech.

Dvě parkovací stání před domem lze rozšířit nebo přistavět garáž. Úložné prostory jsou kolem domu řešené dvěmi zahradními domky, kam lze umístit sportovní vybavení, potřeby na letní grilování či nářadí. Na severní straně je terasa z dřevoplastu vybavena zahradním nábytkem.

V obci je veškerá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, ZUŠ, obchody s potravinami, drogerie, restaurace, pošta, Zásilkovna, PPL, lékař, lékárna, bankomat, čerpací stanice). Zastávka autobusu, potraviny 100 m od domu. Cesta autem do centra Brna 25 min., k Brněnské přehradě 10 min.

Termín předpokládaného vyklizení domu je v červnu 2024 nebo dle domluvy.

Neplatíte provizi RK. Profesionální servis vč. advokátní úschovy u AK Čapčuch, Keršner a spol.

We offer for sale a corner terraced family house 4+kk with an area of 110 m2 and a land of 284 m2.

On the ground floor, there is a spacious living room connected to the kitchen and dining area, a lockable entrance hall, WC/laundry room, and a pantry. The first floor offers a bedroom and two additional rooms, along with a bathroom with a bathtub and a shower cubicle.

The house features underfloor electric heating in all rooms, wooden floors, and staircases in all rooms except for the WC, bathroom, and entrance hall. Wooden windows are equipped with internal blinds and insect screens.

The living room, kitchen, and dining area are equipped with air conditioning, the entire house is secured by an alarm system, and internet connection is provided by an O2 5G transmitter with WiFi routers on both floors.

Two parking spaces in front of the house can be expanded or a garage can be added. Storage spaces around the house are provided by two garden sheds, where sports equipment, summer grilling necessities, or tools can be stored. On the northern side, there is a terrace made of wood-plastic composite equipped with garden furniture.

The village offers all amenities (kindergarten, primary school, art school, grocery stores, drugstores, restaurants, post office, parcel service, public transport, doctor, pharmacy, ATM, gas station). Bus stop and groceries are 100 m from the house. Driving to the center of Brno takes 25 minutes, to Brno Reservoir 10 minutes.

The estimated date of vacating the house is in June 2024 or by agreement.

No commission fee to the real estate agency. Professional service including legal custody at Čapčuch, Keršner & Co. law firm.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu828291
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 6. 2024
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha110
VybavenoČástečně
Plocha pozemku284
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVeverská Bítýška, sídliště
🚶 205 m (2 min)
PoštaVeverská Bítýška
🚶 542 m (7 min)
ObchodBrněnka
🚶 233 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 11 238 m (14 min)
RestauraceOmega
🚘 1 058 m (2 min)
Lékárna
🚘 880 m (2 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola
🚶 551 m (7 min)
Mateřská školaMŠ Veverská Bítýška
🚘 1 077 m (3 min)
SportovištěPrima Sport
🚘 1 958 m (3 min)
Hřiště
🚘 1 123 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.