Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Česká Lípa, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Česká Lípa, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Česká Lípa, Liberecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 1 ložnice bez realitkyČeská Lípa - Písečná u Dobranova, Liberecký kraj

Česká Lípa - Písečná u Dobranova, Liberecký kraj

chata za týden: léto 14.800 Kč

Více informací


Pronájem Chaty Česká Lípa - Písečná v oblasti Lužické hory: 1 ložnice, max. 5 osob.chata za týden: léto 14.800kč. Chata Miraj se nachází v příjemném prostředí, v malé obci Písečná, je umístěna v okrasné zahradě, téměř na samotě a disponuje velkou loukou. Obec Písečná leží nedaleko od České Lípy a Nového Boru, se stejnou dojezdovou vzdáleností cca 7 km a zhruba 40 km od většího města Liberce. Rekreační obec Sloup v Čechách, s množstvím turistických tras, skalním hradem, lesním divadlem, rozhlednou, vyhlídkovou restaurací a přírodním koupalištěm se nachází 5 km od chaty.

Chata je umístěna v blízkosti domu majitelů chaty, na jednom oploceném pozemku, ale postavena tak, aby zajistila rekreantům naprosté soukromí. Zastřešená terasa, venkovní posezení s grilem a ohništěm. Výhodou je parkování přímo u chaty, za zavřenou bránou. Chata též disponuje krytým bazénem se slanou vodou, vyhřívaný tepelným čerpadlem (bazén 3x5 m, zakrytí 10x4 m), včetně solární sprchy. Bazén je umístěn za domem majitelů, bude využíván pouze klienty (majitelé v době ubytování klientů využívat bazén nebudou), přístup po betonovém chodníku, nebo po louce.

Parametry nemovitosti

NázevChata Miraj
Ložnice1 ložnice
MěstoČeská Lípa - Písečná
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 5 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.