Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Prodej domu 6+1 • 184 m² bez realitkyVelké Chvojno - Malé Chvojno, Ústecký kraj

Velké Chvojno - Malé Chvojno, Ústecký krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž • Sklep 12 m²
Cena3 800 000 KčUšetříte 100 000 Kč3 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 116 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji RD na p.č. 193/1 o celkové výměře 1166 m2, plocha obytná cca 184m2. Vytápění tuhými palivy novým automatickým kotlem s podavačem (oddělená část kotel a tuhá paliva), ohřev vody a vaření je elektrické. Plynová přípojka zde není.

Dům je v kombinaci cihel, kamene a dalšího stavebního materiálu. Dům je po částečné rekonstrukci. Je zde nová střecha (latě, kontralatě, trámy, trapézové plechy). V 1/2 domu jsou nové vodovodní odpady, rozvody vody, nové rozvody tepla včetně radiátorů (ve druhé pol. jsou radiátory z části, jeden v garáži), nová plastová okna (uvnitř bílá, z venčí "dřevěná" včetně vchodových dveří), nově zrekonstruované elektrické rozvody, zateplené stropy.

Dům je aktuálně o velikosti 6+1 se 2 koupelnami (jedna téměř hotová). Dům je přízemní.

1/2 rekonstruované části domu sestává z koupelny (podlahové vytápění, vyzděný sprchový kout), prostorná kuchyň s jídelnou s vestavěnými spotřebiči (indukční vařič, elektrická trouba, myčka) vedle prostorné obývací části. V obývací části je k dispozici výklenek (původní průchozí vstup mezi chodbou a obývací částí), ze kterého ústil komín, do budoucna je možné řešit realizací krbových kamen jako náhr. zdroje vytápění. Podlahovou krytinou je plovoucí podlaha. Dveře a zárubně nejsou zatím montovány. Z obytné části je možné se dostat do sklepních prostor, kde jsou přístupy k vodovodním hodinám a čerpadlu, je odděleno plastovými dveřmi. Kotel na tuhá paliva je umístěn v zadní části domu (zde je zadní vchod domu). Vedle kotelny se nachází prádelna s topným žebříkem. Komín je nový nerezový. Na pozemku se nachází jímka.

Druhá část domu sestává ze 4 prostorných místností, které byly zamýšleny jako 2 dětské pokoje s oddělenými vstupy, chodba, ložnice, pokoj (je zde vyvedena voda pro případ realizace zamýšlené koupelny). V zamýšlené chodbě mezi pokoji se prozatím nachází původní koupelna. Je zde potřeba vybudovat stropy, rozvody elektřiny, tepla apod. dle potřeb nového majitele. Celkově je dům prostorný, možnost spojit bydlení s podnikáním.

K domu náleží prostorná zahrada. Na pozemku se nachází trampolína (případně bude ponechána dle domluvy), místo na bazén, možnost řešení zahradního posezení, menšího dětského hřiště nebo pískoviště. Na zahradě vytvořeno několik záhonů pro zeleninu, ovoce a bylinky. Rostou zde stromy jako bluma, jabloně. K rodinnému domu dále náleží prostorná garáž (zatím slouží jako skladovací prostory, umístěn je zde radiátor). Parkovat je možné z boku domu, ze strany zahrady nebo za domem).

Pozemní komunikace je ve vlastnictví drah, část pozemku u přístupu je v pronájmu drah (možnost odkoupení - nové pozemkové úpravy). Jde o klidnou lokalitu s dosahem DÚK (15 minut do centra města), potravin, praktický lékař (do 10 minut), sportovního hřiště, mateřské a základní školy, OÚ, pošty, pivnice. Obec pořádá pravidelně dětské a kulturní akce. V obci vede cyklostezka, v letních měsících je v provozu tzv. "kozí dráha" vedoucí z DC do Telnice.

Doporučujeme, vhodná prohlídka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu828720
Dispozice6+1
Dostupné od2. 3. 2024
StavV rekonstrukci
Typ budovySmíšená
StáříNad 50 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha184
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 163
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 12 m²
Garáž
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDMalé Chvojno
🚶 146 m (2 min)
PoštaVelké Chvojno
🚘 1 919 m (4 min)
Obchod
🚶 327 m (4 min)
RestauraceČeský lev
🚘 2 719 m (4 min)
LékárnaLékárna
🚘 2 691 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola
🚘 6 678 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 928 m (4 min)
Sportoviště
🚘 8 341 m (9 min)
Hřiště
🚘 7 369 m (11 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.