Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyStruhlovsko, Hranice - Hranice, Olomoucký kraj

Rezervováno
Struhlovsko, Hranice - Hranice, Olomoucký krajBalkón 3 m²
Měsíční nájemné7 800 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Byt 2 + 1 s balkonem se nachází ve zvýšeném přízemí. Ve vchodu je 8 bytu. Dům je zateplen, má plastová okna, u vchodu je rampa. Výhledy ze všech oken jsou do zeleně. Kuchyň a jeden z pokojů jsou orientovány na severovýchod, pokoj s balkonem na jih. Hned pri vstupu do bytu je vybudována prostorná šatna a botnik. Naproti je toaleta. Chodba má výklenek vhodný pro další úložné prostory a jde se z ní do pokojů a kuchyně. Oba pokoje mají samostatný vstup. Koupelna je situována za jídelním koutem. Byt má zděné jádro. V bytě je nová kuchyňská linka se sporákem. Podlahy jsou zrenovované. Nove dveře. Nová výmalba. K bytu je take k dispozici prostorný sklep čtvercového tvaru(14m) s okénkem, který je možný využít jako dílnu. Dále k bytu náleží komora(3m), která je jen pár kroků od bytu(ideální jako špíz). V domě je kolárna a sušárna. V blízkosti domu se nachází dětské a sportovní hřiště, dostatek parkovacích míst, škola, restaurace aj.

The 2 + 1 apartment with a balcony is located on an elevated ground floor. There are 8 apartments in the entrance. The house is insulated, has plastic windows, and a ramp at the entrance. The views from all windows are of greenery. The kitchen and one of the rooms are oriented to the northeast, the room with the balcony to the south. Right at the entrance to the apartment, there is a spacious wardrobe and shoe rack. Opposite is a toilet. The hallway has a niche suitable for additional storage space, and it leads to the rooms and kitchen. Both rooms have separate entrances. The bathroom is located behind the dining area. The apartment has a brick core. The apartment has a new kitchen unit with a stove. The floors have been renovated. New doors. Fresh paint. The apartment also has a spacious square-shaped cellar (14m) with a window, which can be used as a workshop. Additionally, there is a chamber (3m) belonging to the apartment, just a few steps away (ideal as a pantry). The building has a bike room and a drying room. Nearby there are children's and sports playgrounds, plenty of parking spaces, a school, restaurants, and more.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu828780
Dispozice2+1
Dostupné od3. 3. 2024
Podlaží1
PENBC - Úsporná
Užitná plocha60
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Domácí mazlíčci vítáni
Balkón 3 m²
MHD 2 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDHranice, Struhlovsko škola
🚘 450 m (2 min)
PoštaHranice 1
🚘 1 402 m (5 min)
ObchodBilla Supermarket
🚶 825 m (10 min)
BankaČSOB
🚘 1 909 m (7 min)
RestauraceKonšelská restaurace
🚘 1 154 m (4 min)
LékárnaZelená lékárna
🚘 1 243 m (4 min)
ŠkolaZŠ a MŠ Hranice
🚘 478 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Míček Galašova
🚘 1 550 m (5 min)
SportovištěNaparia
🚘 2 371 m (6 min)
Hřiště
🚘 1 243 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.