Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 54 m² bez realitkyDřínov - Dřínov, Středočeský kraj

Dřínov - Dřínov, Středočeský krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Garáž • Terasa 53 m²
Cena4 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 508 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám dům s celkovým prostorem 108 m² (bytový + nebytový prostor), s garáží a přilehlým pozemkem celkem 569 m², vhodný především pro živnostníky / podnikatele (zkolaudováno pro bydlení i podnikání). Dům je skvěle zabezpečený a může sloužit také jako provozovna, kancelář, obchodní prostor či sklad, k dispozici jsou zde 3 reklamní plochy a dostatek úložného prostoru.

Kamerový systém, alarm, elektrická roleta na vstupních dveřích, elektrická garážová vrata a brána s pojezdem. Brána + vrata + alarm na dálkové ovládání. Objekt lze dále rozšířit, na pozemcích je možné stavět.

V patře domu se nachází plně obyvatelný prostor skládající se z šatny, hlavní místnosti s postelí, šatní skříní, lednicí, pohovkou, stolkem s 50“ televizí, pracovním stolem, kuchyňskou linkou se sporákem, troubou, umyvadlem, skříněmi na nádobí a vedlejší místnosti (koupelnou) s novým sprchovým koutem (2022), WC, pračkou a umyvadlem. Mramorové obložení skvěle doplňuje solidní dřevěný nábytek, který novému majiteli zůstává. Topení el. přímotopy, přízemí i patro mají každé svůj elektroměr, při topení v celém objektu (vršek + spodek) úhrada za el. 29 tis. / rok. Střešní krytina pálená taška Bobrovka, klempířské prvky měděné (mimo svodů). Dům má zateplenou fasádu i střechu. Do dvougaráže v přízemí se vejde i běžná dodávka. Objekt kolaudován v roce 2005, pravidelně udržován, nyní už jen případně vymalovat (dle uvážení nového majitele). Ihned k bydlení, vše funkční. Až 10 parkovacích míst k dispozici na přilehlém pozemku.

Dům se nachází v blízkosti sjezdu dálnice D8 (7-8 minut autem), nejbližší MHD linka do Prahy (3 minuty pěšky), veškerou občanskou vybavenost lze vyřídit v Neratovicích či Kralupech nad Vltavou, které se nacházejí poblíž a jsou dostupné i MHD. Internet lze vyřídit přes spolehlivého poskytovatele, jehož anténa se nachází jen několik metrů od domu, což znamená kvalitní a rychlé připojení.

Videoprohlídka: https://youtu.be/p9VVbwANt9Y

V případě vážného zájmu o koupi se s Vámi rád domluvím na osobní prohlídce. Prodávám jako soukromá osoba, ušetříte tedy kolem 200.000 Kč na provizi, kterou by po Vás běžně požadovala realitní kancelář.

Kontaktovat mne můžete na tel. čísle: 608 nula dva devět 899

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu828830
DispoziceOstatní
Dostupné od3. 3. 2024
StavDobrý
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku569
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníElektrické
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 53 m²
Garáž
Parkování
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDDřínov, Stavadla
🚶 257 m (3 min)
PoštaÚžice u Kralup nad Vltavou
🚘 3 374 m (5 min)
Obchod
🚶 468 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 6 959 m (9 min)
RestauraceArtemis
🚘 3 009 m (4 min)
LékárnaPod Štítem
🚘 3 104 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola
🚘 3 086 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Zlosyň
🚘 2 025 m (4 min)
SportovištěTJ Sokol Hostín
🚘 2 633 m (4 min)
Hřiště
🚶 678 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.